Teraz jest 21 mar 2019, o 17:08

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 gru 2018, o 00:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 maja 2018, o 20:59
Posty: 93
Lokalizacja: Golina
Witam posiadam centralny z migającymi migaczami a chce dołożyć sygnał dźwiękowy zamka centralnego.Dokładał ktoś syrenę gdzie ona znajduje się i jak ją podłączyć?

_________________
/// E39 M52B25TU


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 gru 2018, o 16:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 233
Shox napisał(a):
Witam posiadam centralny z migającymi migaczami a chce dołożyć sygnał dźwiękowy zamka centralnego.Dokładał ktoś syrenę gdzie ona znajduje się i jak ją podłączyć?


Jak wnioskuje chodzi o E39 ? Syrena znajduje się w nadkolu lewym bodajże. Jak już syrena, to dołóż jeszcze lusterko znosem klauna, czujnik ruchu wewnątrz oraz przechylenia i masz kompletny alarm. Generalnie syrena wpięta jest w GM5, nie pamiętam tylko od której generacji GM5 można do kodować dźwięk :drunk:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2018, o 18:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3317
GM5 w e46 chodziło,tutaj GM3 i chyba tylko HIGH potrzebny

samą syrenę masz tutaj
http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=3&t=58149

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2018, o 22:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 maja 2018, o 20:59
Posty: 93
Lokalizacja: Golina
dirty.73 napisał(a):
GM5 w e46 chodziło,tutaj GM3 i chyba tylko HIGH potrzebny

samą syrenę masz tutaj
http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=3&t=58149


Dzięki.

_________________
/// E39 M52B25TU


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2018, o 23:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 233
dirty.73 napisał(a):
GM5 w e46 chodziło,tutaj GM3 i chyba tylko HIGH potrzebny

samą syrenę masz tutaj
http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=3&t=58149


Aż mi głupio że takie fo pa strzeliłem :oops:
Chodź Dirty nie jestem pewien czy każdy GM3 wspiera tą opcje, chodzi mi o generacje coś jak sw czy LSZ


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2018, o 17:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3317
Blacharzy napisał(a):
Aż mi głupio że takie fo pa strzeliłem :oops:

zwykła pomyłka,żadne fopa,a co do modułu,chyba każdy GM3,w każdym da się chyba aktywować mruganie kierunkami i są opcje DWA,choć łap też se uciąć nie dam

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2018, o 18:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 233
mruganie kierunków tak, ale pikanie już chyba nie... naprawę nie pamiętam :drunk:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2018, o 18:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3317
Blacharzy napisał(a):
mruganie kierunków tak, ale pikanie już chyba nie... naprawę nie pamiętam :drunk:

no pikania nie ustawisz,bo syreny nie ma :D ,ale wartości ,wpisy do ustawienia są

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL