Teraz jest 21 lip 2018, o 01:07

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 777 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 74, 75, 76, 77, 78
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lip 2018, o 21:16 
Offline

Dołączył(a): 28 sty 2018, o 00:22
Posty: 14
Właśnie chodzi o to że nic nie usuwałem.Pare postów wyżej te fotki z listą FA to kopia zrobiona przed kodowaniem czegokolwiek.Najpierw zakodowałem AUX dodając"+NAUX" i język polski był,po ok 4tyg dokodowałem mp3 dodając "+KMP3" i właśnie po tym zabiegu nie ma pl menu.
I teraz pytanie:
Czy brak języka rosyjskiego w FA oznacza,że został wykasowany i będzie trzeba go wgrywać od nowa,czy wystarczy dodać język rosyjski i wybrać go w idrive?
Czy na liście FA powinny być te języki,które mam w idrive?
(bo ich nie ma)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lip 2018, o 22:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1400
Lokalizacja: Holandia
Do FA musisz dodać rosyjski i powinno być ok. Języki które masz w FA powinny być widoczne w idrive. Podejrzewam że jak coś dodawałeś to nie zapisałeś tego nowego FA w modułach komunikacyjnych i się coś wykrzaczyło Sprawdź czy FA jest takie samo we wszystkich modułach komunikacyjnych :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lip 2018, o 23:24 
Offline

Dołączył(a): 28 sty 2018, o 00:22
Posty: 14
Lady5 napisał(a):
Języki które masz w FA powinny być widoczne w idrive. :drunk:


No właśnie w FA nie ma żadnego języka,a w idrive jest niemiecki,francuski i italiano


Lady5 napisał(a):
Sprawdź czy FA jest takie samo we wszystkich modułach komunikacyjnych :drunk:


Ooo tego nie sprawdzałem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lip 2018, o 00:45 
Offline

Dołączył(a): 28 sty 2018, o 00:22
Posty: 14
Miałem dosłownie 5 min,aby zajrzeć do auta i...
W dwóch modułach komunikacyjnych CAS i LMA FA jest takie samo ale...
W obydwu brakuje wpisu "+KMP3", a mp3 napęd odtwarza bez problemu.
Gdy kodowałem mp3 ten wpis był na 100%,bo sprawdzałem 2 razy.
I teraz pytanie:
Spróbować dopisać jeszcze raz "+KMP3" czy język rosyjski jak radziliście wcześniej i mieć nadzeje że pl menu powróci?
(Może powodem braku pl menu jest właśnie brak tego wpisu?)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lip 2018, o 23:12 
Offline

Dołączył(a): 28 sty 2018, o 00:22
Posty: 14
I kiedy znalazłem czas żeby ogarnąć to moje pl menu mam kolejny problem
NCS-expertmode-F1-F3-F2 dodaje $6UD -F6 back i taki komunikat
Obrazek
Co to może być?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lip 2018, o 12:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1400
Lokalizacja: Holandia
Prawdopodobnie robisz coś nie tak ,albo już klucz FA jest całkiem ,,skopany" bo COAPI 1000 to błąd generalny .Tutaj masz przykładową instrukcję jak to zrobić poprawnie:
https://mega.nz/#!p8VjAQ4T!D_5hOf1Et5R4 ... 6qQ8ss-Ah0
:drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lip 2018, o 19:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 kwi 2014, o 19:43
Posty: 280
W którym module w E65/66 wykodowuje się alarm? Nie mogę znaleźć. W E38/E39 było to proste. A w wielorybie nie mogę znaleźć :evil:

_________________
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 777 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 74, 75, 76, 77, 78

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL