Teraz jest 18 sty 2019, o 14:21

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 gru 2018, o 16:56 
Offline

Dołączył(a): 26 lis 2014, o 20:52
Posty: 140
Witam,

Czy ktoś na forum jest wstanie mnie ukierunkować jak znaleźć bądź ustalić numery HW i SW, aby była funkcja kierunkowskazów autostradowych w module świateł??
Za pomoc wielkie dzięki. :drunk:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 gru 2018, o 19:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3312
a jaki tam masz moduł?wejdź w inpe i pokaż co tam siedzi

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2018, o 23:47 
Offline

Dołączył(a): 26 lis 2014, o 20:52
Posty: 140
dirty.73 napisał(a):
a jaki tam masz moduł?wejdź w inpe i pokaż co tam siedzi


Witam Dirty, przepraszam że nie odpisywałem ale nie miałem dostępu do auta wiem że miałem HW0.8 SW3.6.

Nie wiem jak się sugerować aby była ta funkcja w wyposażeniu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2018, o 19:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 219
SW od 4.0 w górę


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sty 2019, o 19:43 
Offline

Dołączył(a): 26 lis 2014, o 20:52
Posty: 140
Witam,
Zgłębiłem temat i potrzebuję moduł LM II do e83. Podobno tylko po lifcie była możliwość kodowania tej opcji. Sprawdzając portale aukcyjne w kwestii ceny temat odłożyłem na później.
Musze jeszcze się dowiedzieć czy do starego modułu można by wrzucić nowszy wsad np. z LM II.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sty 2019, o 20:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 219
emilo napisał(a):
Witam,
Zgłębiłem temat i potrzebuję moduł LM II do e83. Podobno tylko po lifcie była możliwość kodowania tej opcji. Sprawdzając portale aukcyjne w kwestii ceny temat odłożyłem na później.
Musze jeszcze się dowiedzieć czy do starego modułu można by wrzucić nowszy wsad np. z LM II.


Wszystko pewnie uzależnione od maski procka, ja bym spróbował na SW 4.0 najlpier, LMII napewno ma tą opcje dziś kodowałem E83 2006 r


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL