Teraz jest 24 wrz 2018, o 18:09

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 gru 2016, o 23:41 
Offline

Dołączył(a): 30 lip 2016, o 12:20
Posty: 40
Lokalizacja: Łomianki
Szukaj na chomiku Trandolf jest inpa v3 pod disa i dis oraz sss


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 gru 2016, o 23:41 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3267
zobacz PW

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 gru 2016, o 23:13 
Offline

Dołączył(a): 11 paź 2015, o 12:49
Posty: 37
Lokalizacja: Gliwice
ściągnąłem gotowca od trandolf prawie wszystko działa po odpaleniu disa nie wykrywa mi tej żółtej baterii za to druga ikona jest na maxa , dodam ze inpa działa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 gru 2016, o 23:27 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3267
musisz sieć ustawić,żeby głowice wykryło

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 gru 2016, o 23:59 
Offline

Dołączył(a): 11 paź 2015, o 12:49
Posty: 37
Lokalizacja: Gliwice
Zrobiłem tak jak w opisie (opis w pdf trandolf ) z odpowiednią kolejnoscia i nic . Znalazłem takie coś http://www.youtube.com/watch?v=q9IAy0J1 ... plpp_video i ja w 2.58 min tego nie mam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2016, o 00:14 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3267
oizo napisał(a):
Zrobiłem tak jak w opisie (opis w pdf trandolf ) z odpowiednią kolejnoscia i nic . Znalazłem takie coś http://www.youtube.com/watch?v=q9IAy0J1 ... plpp_video i ja w 2.58 min tego nie mam

chcesz to przez Teamviewera zobacze

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2016, o 23:24 
Offline

Dołączył(a): 11 paź 2015, o 12:49
Posty: 37
Lokalizacja: Gliwice
ok co mam zrobić ? hasło do disa nie wchodzi 12345 bład 34


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 gru 2016, o 00:24 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3267
zainstaluj teamviewera i podasz mi na PW hasło i id,zajrze

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 gru 2016, o 09:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 56
Wystarczy ze DIS,a wylaczysz nie pauza a stopem i moze ulec 'uszkodzeniu'. Warto miec kopie i w razie problemow go rozpakowac. Ifh i diagheada masz wlaczonego?,jesli tak to wchodzisz w disie connection i ma wylryc glowice,dajesz connection,wykrywa Cie i tyle;).

Ja tak samo,sciaglem paczke z disem i poleglem ale tylko ze swojej nie wiedzy bo zle.zatrzymalem disa a tak bylbym o rok do przodu z tym fejsem;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 gru 2016, o 13:56 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3267
oizo,a pobrałeś disa z mojego chomika?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL