Teraz jest 12 gru 2018, o 20:32

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 lut 2015, o 23:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3309
to jak masz disa na win 7,nie instalki,to co miałeś już zainstalowane,to przenieś to na win8 i odpal za pomocą vmware,powinno chodzić po ustawieniu sieci,diaghead musisz uruchamiać jako administrator

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lut 2015, o 23:13 
Offline

Dołączył(a): 10 sty 2014, o 01:55
Posty: 251
Lokalizacja: Trzcianka Wlkp
Instalki? Hmm chodzi ci o te jakby profile do VM mam ale nie wiem czy to są instalki czy już gotowce. Wiem że dis mi nie chodził bo go źle zamknąłem pomogła instalacja od nowa. Tylko teraz nie pamiętam co zrzuciłem na dysk. A diaghead i tak mam na innym systemie chyba milenium bo ściągnąłem to razem z disem. Ogólnie win8 będę używał do odpalania milenium i później do disa. Tylko czy będzie można skonfigurować sieć jak na win7


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lut 2015, o 23:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3309
no tak,sieć ustawiasz w Vmware...no tego gotowca powinieneś odpalić na win8

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lut 2015, o 23:33 
Offline

Dołączył(a): 10 sty 2014, o 01:55
Posty: 251
Lokalizacja: Trzcianka Wlkp
Jutro zobaczę czy inpa chodzi na win8. A powiedz mi jeszcze to bo mam kabel nowy do auta i mi nie pokazuje żadnej czarnej kropki a inpa działała na win 7 bez problemu. Miałem inny kabel to były cały czas dwie kropki czarne a na tym nowym od viakena nie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lut 2015, o 23:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3309
kabel nie ma linii zapłonu,pisz do kkkkamil26,może wiedzieć,jak to przeskoczyć

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lut 2015, o 12:55 
Offline

Dołączył(a): 10 sty 2014, o 01:55
Posty: 251
Lokalizacja: Trzcianka Wlkp
Właśnie sprawdziłem dzisiaj inpe na win8 i śmiga. Myślę że instalacja disa będzie taka sama jak na win7. W tygodniu będę instalował na spokojnie disa i dam znać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lut 2015, o 13:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3309
bez linii zapłonu będzie lipa z disem,nie będzie z automatu auta wykrywał

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lut 2015, o 13:08 
Offline

Dołączył(a): 10 sty 2014, o 01:55
Posty: 251
Lokalizacja: Trzcianka Wlkp
No właśnie musiałem ręcznie w disie ustawiać jakie auto.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lut 2015, o 19:06 
Offline

Dołączył(a): 10 sty 2014, o 01:55
Posty: 251
Lokalizacja: Trzcianka Wlkp
Dis śmiga mi na win 8.1. Tylko musiałem zainstalować nowszą wersję VM która jest potrzebna do USB 3.0. Podziękowanie dla kolegi kkkkamil26 za plik OBD.ini który wykrywa baterię i zapłon.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 gru 2016, o 23:36 
Offline

Dołączył(a): 11 paź 2015, o 12:49
Posty: 37
Lokalizacja: Gliwice
witam , ma ktoś sprawdzona wersje na win 7 pytam bo nie chce marnować transferu na chomiku :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL