Teraz jest 24 wrz 2018, o 18:46

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 cze 2018, o 11:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 maja 2018, o 20:59
Posty: 53
Lokalizacja: Golina
Witam może mi ktoś powiedzieć co oznaczają te błędy??

Obrazek

8 masa sygnału przepływomierza powietrza ?
125 jest związany z pracą wentylatora klimatyzacji? mam 3 pinowy po włączeniu klimy wiatrak stoi w miejscu gdy kręcę ręka chodzi bez problemu.

_________________
/// E39 M52B25TU


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 cze 2018, o 18:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 187
Shox napisał(a):
Witam może mi ktoś powiedzieć co oznaczają te błędy??

Obrazek

8 masa sygnału przepływomierza powietrza ?
125 jest związany z pracą wentylatora klimatyzacji? mam 3 pinowy po włączeniu klimy wiatrak stoi w miejscu gdy kręcę ręka chodzi bez problemu.


Oba do wymiany :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 cze 2018, o 22:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 maja 2018, o 20:59
Posty: 53
Lokalizacja: Golina
Blacharzy napisał(a):
Shox napisał(a):
Witam może mi ktoś powiedzieć co oznaczają te błędy??

Obrazek

8 masa sygnału przepływomierza powietrza ?
125 jest związany z pracą wentylatora klimatyzacji? mam 3 pinowy po włączeniu klimy wiatrak stoi w miejscu gdy kręcę ręka chodzi bez problemu.


Oba do wymiany :roll:


Pierwszy raz będę rozbierał wiatrak i pytanie da się przełożyć sam modół czy muszę szukać całego wiatraka pytam bo znajomy ma sam modół bez wiatraka.

_________________
/// E39 M52B25TU


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 cze 2018, o 11:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 187
Zależy jaki Ty masz wiatrak, spotkałem się z takimi które mają moduł w kole wiatraka oraz z takimi co moją obok moduł

Jeżeli twój nie działa, i wali błędami bardziej bym stawiał właśnie na elektronikę wiatraka, a nie sam wiatrak bo mówisz że kręci się bez oporów... Więc drugi wiatrak bez elektroniki raczej Ci sie nie nada.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 cze 2018, o 13:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 maja 2018, o 20:59
Posty: 53
Lokalizacja: Golina
To pytanie z innej beczki gdzie w inpie znajdę uruchomienie wentylatora?

Dobra znalazłem nie chodzi na żadnej wartości do wymiany będzie.

_________________
/// E39 M52B25TU


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2018, o 21:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 maja 2018, o 20:59
Posty: 53
Lokalizacja: Golina
Ostatnie pytanie czy wentylator 3 pinowy jest różnica między benzyna a disel sugerując się przy zakupie?

_________________
/// E39 M52B25TU


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2018, o 22:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1432
Lokalizacja: Holandia
Ja miałem tak że nie chodził i jak go już wymontowałem i lekko nie chcący trąciłem o posadzkę to zaczął chodzić i chodzi teraz jak należy .Chyba coś nie łączyło :lol: ,wiec najpierw spróbuj czymś w niego puknąć i sprawdź połączenie na kostce,bo może się okazać że jest dobry :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2018, o 22:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 maja 2018, o 20:59
Posty: 53
Lokalizacja: Golina
Lady5 napisał(a):
Ja miałem tak że nie chodził i jak go już wymontowałem i lekko nie chcący trąciłem o posadzkę to zaczął chodzić i chodzi teraz jak należy .Chyba coś nie łączyło :lol: ,wiec najpierw spróbuj czymś w niego puknąć i sprawdź połączenie na kostce,bo może się okazać że jest dobry :drunk:


Nawet z inpy go chciałem wystartować i lipa ale dziś zamówiłem używke wole rozebrać i odrazu złożyć samochód do pracy potrzebny tylko pytam czy jest różnica miedzy disel a benzyna kupując wentylator?

_________________
/// E39 M52B25TU


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2018, o 22:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1432
Lokalizacja: Holandia
Z tego co pamiętam były dwa typy. Różnią się ilością pinów :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2018, o 22:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 187
Diesel a benzyna co innego, wystarczy w realoem zerknąć


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL