Teraz jest 24 wrz 2018, o 00:40

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 mar 2016, o 10:31 
Offline

Dołączył(a): 7 mar 2016, o 18:31
Posty: 31
dirty.73 napisał(a):
jasne,kabel nie ma linii zapłonu,będzie działać,ale np w DIS już nie zadziała automatyczna identyfikacja,trzeba ręcznie wpisać auto...reasumując...kabel do wymiany

i tak się kończy zakupienie kabelka z allegro :evil:
tylko zastanawiam sie czy to jest mi potrzebne bo w sumie i tak parametry czyta.

W DIS oprócz identyfikacji automatycznej coś jeszcze. Zastanawiam się czy odrazu kupować "poprawny" czy popracować narazie na tym


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 mar 2016, o 18:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3267
dla siebie wystarczy,ale....nie wiem jak sie zachowuje taki kabel przy kodowaniu,czy nie z braku zaplonu coś nie wysypie...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 mar 2016, o 15:48 
Offline

Dołączył(a): 7 mar 2016, o 18:31
Posty: 31
dirty.73 napisał(a):
dla siebie wystarczy,ale....nie wiem jak sie zachowuje taki kabel przy kodowaniu,czy nie z braku zaplonu coś nie wysypie...


Już zamówiłem odpowiedni interfejs czekam w kolejcie ;)
dzięki za podpowiedź


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lip 2016, o 11:27 
Offline

Dołączył(a): 11 lip 2016, o 10:49
Posty: 4
Witam wszystkich ponieważ to pierwszy post na tym forum.

Mam problem z instalacją inpy - pa aktualizacji systemu XP wysypał sie program
i nie potrafię ponownie go zainstalować czy to problem XP czy mój ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lip 2016, o 16:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3267
raczej Twój,(do działu powitania zapraszam ;) )
mogę zobaczyć przez Teamviewera

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 sie 2016, o 12:12 
Offline

Dołączył(a): 11 lip 2016, o 10:49
Posty: 4
Mój problem rozwiązany >> rozwiązał się a raczej rozwiązany przez dirty.73
:drunk: wielkie dzięki. Za instalację inpy i zmianę autka z USA na EU .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sie 2016, o 22:08 
Offline

Dołączył(a): 16 sty 2016, o 09:30
Posty: 27
Lokalizacja: Radom
Panowie problem mój polega na tym ze dziś podłączam e90 z 2008r z silnikiem n47 lecz nie było go na liście wyboru silników w inpa czytałem że można to jakoś dodać ktoś wie?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 wrz 2016, o 21:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 wrz 2016, o 21:33
Posty: 46
Witam.
Uruchomiłem INPE gotowca pod na maszynie wirtualnej pod windows 7, ale w modułach jest wszystko po niemiecku. Chcę wziąć osobny starszy komp, zainstalować XP i robić już wszystko na nim co będzie potrzebne do bmw.

Panowie takie krótkie pytanie.
Czy przy instalacji INPA wybrałbym j.ang. to wtedy moduły, livedaty itp. byłyby po angielsku ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 wrz 2016, o 21:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3267
zależy od inpy i modelu auta.....

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 wrz 2016, o 22:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1432
Lokalizacja: Holandia
Po co na WM ?INPA daje się postawić na każdym systemie. ;)

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL