Teraz jest 15 lip 2018, o 22:25

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 wrz 2015, o 11:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
a ustawiłeś port?inpe pewnie instalowałeś na com1 ,to jak ma widzieć?czas opóźnienia 1,com1,tak ustaw port,i tak masz zainstalować inpe

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 wrz 2015, o 11:15 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 22:18
Posty: 109
port com9 czas opóznienia 1 na port com 9 do potrzebny do rheingolda


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 wrz 2015, o 11:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
aaa,no to co innego...napisz,zadzwoń do Grześka,podpowie co nie tak z fejsem

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lis 2015, o 20:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 wrz 2013, o 20:41
Posty: 93
witam

w związku ze stary laptop już się sypie, kupiłem nowy na którym jest win 10, sciagnelem inpe, zainstalowałem. No ale gdzie jest e46 ?? :)) widze ze to wersja 5.0

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lis 2015, o 21:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
ukradli? a takie fajne,hamerykańskie było :lol: :lol: 8-)

dawaj na Teamviewera,znajdziemy :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lis 2015, o 01:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 wrz 2013, o 20:04
Posty: 583
Lokalizacja: Polska Łódź, Holandia Opperdoes
poszukaj w old modells (stare modele)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 gru 2015, o 14:50 
Offline

Dołączył(a): 26 wrz 2015, o 16:33
Posty: 159
Pytanie mam, co wywalić z rejestru jak chcę od nowa postawić standard tools inpa ncs ?
Jak sprawdzić poprawność instalacji bez latania do auta ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 gru 2015, o 14:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2013, o 01:43
Posty: 557
Lokalizacja: KUJ-POM
Koledzy mam małe pytanko, chciałem pomóc koledze przy E36 1,8 (m43) i nie łączy mi INPA z silnikiem, wywala błąd API 19 ( wszystkie inne moduły chodzą bez problemu) jeszcze jutro sprawdzę go DISem może on połączy.
Dawno nie podpinałem E36 a na pewniaka wziąłem kolegę a tu :o d..a
Inpa latała mi na tych autach bo sam miałem E36 tylko M42 1.8 is i problemu nie było z niczym.
Aha koleś ma założony LPG i jakieś wpięcie przewodów idzie do gniazda diagnostycznego, sprawka gazowników . Pozdrawiam :drunk:

Edition:
Po problemie. DIS pomału ale odczytał ECU, ale INPA dalej nie łączy, nie wiem czemu ale to już nieważne.

_________________
/// E39 M52B25 Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2016, o 23:17 
Offline

Dołączył(a): 7 mar 2016, o 18:31
Posty: 31
to ja inaczej

Czy mieliście tak że inpa wam czytuje i ogólnie działa ale ma na off zapłon i baterie? Oczywiście przy zapalonym aucie ;)

Jeśli tak jak to sobie naprawiliście


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2016, o 23:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
jasne,kabel nie ma linii zapłonu,będzie działać,ale np w DIS już nie zadziała automatyczna identyfikacja,trzeba ręcznie wpisać auto...reasumując...kabel do wymiany

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL