Teraz jest 21 lip 2018, o 00:52

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: INPA problem
PostNapisane: 16 mar 2014, o 21:03 
Offline

Dołączył(a): 1 cze 2013, o 21:21
Posty: 66
Lokalizacja: Legnica
Przy instalacji krok 2 czyli referenz jest problem wyskakują dwa błędy i nie można dokończyć.
Jest coś czego nie robię i dla tego są te błędy ?


Załączniki:
Komentarz: po wciśnięciu ok zamyka się i nic.
bez tytułu2.JPG
bez tytułu2.JPG [ 138.19 KiB | Przeglądane 5767 razy ]
Komentarz: pierwszy potem daje ok i wychodzi ten z następnego zdjęcia.
bez tytułu.JPG
bez tytułu.JPG [ 138.54 KiB | Przeglądane 5767 razy ]
Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2014, o 21:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
wrzuć instalke bezpośrednio na dysk C/ i nazwij folder INPA(wcześniej wykasuj wszystko,co sie poinstalowało)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2014, o 21:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
albo dawaj hasła Teamviewera ;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 kwi 2014, o 07:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lut 2014, o 16:55
Posty: 76
Lokalizacja: ZAMOŚĆ
hej szefunciu :) mamy znowu problem wieczorkiem podłączyłam do autka kable i tak jakby wogole nie łączyło z samochodem nie ma połączenia...i co robimy?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2014, o 19:12 
Offline

Dołączył(a): 1 cze 2014, o 20:59
Posty: 26
Lokalizacja: Jarosław
Pomoże ktoś z instalacją INPY? :) Próbowałem już cztery różne i żadna nie chce działać. Migają mi bardzo szybko te dwie kropki po lewej stronie. Górna szybciej dolna wolniej i cały czas się świeci bateria ON pomimo iż kabel jest niepodłączony do auta. POMOCY!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2014, o 19:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
moge ci to zrobić,przez teamviewera

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 cze 2014, o 23:27 
Offline

Dołączył(a): 3 cze 2014, o 18:30
Posty: 5
Jeśli macie problemy z instalacją podajcie hasło do teamviever koledze dirty.73.Mogę polecić,gdyż dzisiaj zainstalował mi Inpę pod windows 7 64 bit.Wszystko przebiegło sprawnie i co najważniejsze działa.Raz jeszcze DZIĘKI WIELKIE dirty.73 :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 wrz 2015, o 07:31 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 22:18
Posty: 109
Witam mam taki problem kupiłem laptopa zainstalowałem inpe ale po podłączeniu interfejsu nie zapalają sie te czarne kropki w inpie oraz w interfejsie nie zapala sie ta czerwona dioda interfejs k-dcan a na starym laaptopie jak podłącze interfejs do usb zapala sie czerwona dioda interfejs od Grześka


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 wrz 2015, o 10:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
a widzi kabel w menadżerze urządzeń?sterowniki mu dobre dałeś?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 wrz 2015, o 10:33 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 22:18
Posty: 109
kabel widzi ustawiony na com9


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL