Teraz jest 20 lis 2018, o 18:35

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 sty 2015, o 19:44 
Offline

Dołączył(a): 7 lis 2013, o 23:41
Posty: 9
kkkkamil26 napisał(a):
Nie musisz mieć drugiego dysku. Wystarczy pierwsze podzielić na dwie partycje.
Może być Win 7 32bitowy ale według mnie najlepszym systemem do INPY i DISa jest Win XP.

wiem że nie muszę , ale naped i tak uzywam sporadycznie a , chcę odseparować sobie wszystko na inny dysk.
mam akurat 2 szt sprawne i bez błedów 250gb
pozatym przy awari jednego dysku nie stracę wszystkiego, a backup poszczególnego systemu zawsze będzie na drugim dysku. :mrgreen:
też zawsze xp uważałem za ponadczasowy system, ale odkąd lepiej poznałem 7 to zmieniłem zdanie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lut 2015, o 00:43 
Offline

Dołączył(a): 23 lut 2015, o 00:39
Posty: 2
Mam problem z inpą, pomoże ktoś?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lut 2015, o 09:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lip 2013, o 08:51
Posty: 203
A może podasz więcej szczegółów co jest nie tak?
Wypadałoby napisać jaki masz fejs, jaką INPĘ instalowałeś, czy INPA widzi baterię i zapłon jak się podłączasz pod auto, jaki masz system operacyjny, z jakim sterownikiem próbujesz się podłączyć i w jakim aucie, ważny jest też rocznik.

Bez takich informacji nikt Ci nie udzieli wskazówek, jesteśmy zwykłymi ludźmi a nie jasnowidzami.

_________________
Sprzedam interfejsy diagnostyczne ADS, OBD i K+DCAN.
BMW E30, E31, E32, E34, E36, E38, E39, E46, E60, E90
http://www.interfejsads.ugu.pl Facebook: http://fb.me/MiloBMW/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 mar 2015, o 22:04 
Offline

Dołączył(a): 8 sty 2015, o 23:50
Posty: 9
Potwierdzam inpa śmiga na Win8 aż miło. Z pomocą kumpli zainstalowałem inpę, wrzuciliśmy spolszczenie załączone do kabelka i uzupełniłem brak mojego motoru w programie. Zaczynam zabawę! Dzięki chłopy!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 mar 2015, o 18:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 wrz 2013, o 20:41
Posty: 94
Witam

Musialem przinstalowac windowsa i niestety nie mam juz inpy a najgorsze ze nie moge poprawnie zainstalowac na nowo. Mam kilka bledow ktore sa pokazane ponzej.
Moze ktos cos doradzi, zmienialem w rejestrze jadna wartosc ale nadal jest "warning" co widac na zdjeciu. Sterownik zainstalowalem z plyty ktora dostalem kabelek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pozdrawiam

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 mar 2015, o 19:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
wejdź w rejestr-regedit
i u góry masz dokładną ścieżke(SYstem/CurrentControlSet....)znajdziesz tam wartość Start,kliknij modyfikuj i zmień mu 4 na 1

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 mar 2015, o 19:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lip 2013, o 08:51
Posty: 203
Jeśli Vista to pobierz ten plik: http://www.interfejsads.ugu.pl/INPA.rar wypakuj i dodaj ten wpis do rejestru.

_________________
Sprzedam interfejsy diagnostyczne ADS, OBD i K+DCAN.
BMW E30, E31, E32, E34, E36, E38, E39, E46, E60, E90
http://www.interfejsads.ugu.pl Facebook: http://fb.me/MiloBMW/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 mar 2015, o 20:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 wrz 2013, o 20:41
Posty: 94
wlasnie to vista. a wkleić to normalnie gdzie popadnie czy jest jakies miejsce

teraz jak zmienilem z 4 na 1 tak jak pisal dirty wszystko jest na ok
gdzies wyczytalem ze musi byc 4 dlatego sie tego trzymalem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 mar 2015, o 20:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lip 2013, o 08:51
Posty: 203
Kliknij x2 na wypakowany plik i potwierdź dodanie wpisów do rejestru i tyle.

_________________
Sprzedam interfejsy diagnostyczne ADS, OBD i K+DCAN.
BMW E30, E31, E32, E34, E36, E38, E39, E46, E60, E90
http://www.interfejsads.ugu.pl Facebook: http://fb.me/MiloBMW/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 mar 2015, o 16:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 wrz 2013, o 20:41
Posty: 94
i ..................... nie dziala


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL