Teraz jest 19 lis 2018, o 04:11

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 lut 2018, o 20:26 
Offline

Dołączył(a): 7 sty 2018, o 23:34
Posty: 23
Zmienilem licznik w swojej e39 i mam teraz kropkę przy przebiegu czy darade jakoś skorygowac przebieg aby ona znikła ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2018, o 21:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
który rok?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2018, o 21:26 
Offline

Dołączył(a): 7 sty 2018, o 23:34
Posty: 23
Autko 98r a licznik nie wiem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2018, o 21:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
pasoft powinien załatwić temat

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2018, o 21:42 
Offline

Dołączył(a): 7 sty 2018, o 23:34
Posty: 23
To musze sciagnac go na kompa , i przez kabel tak ? Tylko ja mam ten lipny kabel co nie pokazuja czarnych kropek na zaploniecw inpie to bedzie dzialac czy nawet sie nie meczyc ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2018, o 22:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
jaco5454 napisał(a):
To musze sciagnac go na kompa , i przez kabel tak ? Tylko ja mam ten lipny kabel co nie pokazuja czarnych kropek na zaploniecw inpie to bedzie dzialac czy nawet sie nie meczyc ?

nie...pasoft ma swój kabel...tym od inpy nic nie zdziałasz

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2018, o 22:03 
Offline

Dołączył(a): 7 sty 2018, o 23:34
Posty: 23
Czyli musze kupić kabel pod pasoft , na win10 będzie to chodzic ? Przepraszam za tyle pytan ale nie jestem oblatany w temacie diagnostyki .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2018, o 22:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
spoko,będzie

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2018, o 22:47 
Offline

Dołączył(a): 7 sty 2018, o 23:34
Posty: 23
A podpowiedz mi czym mogę sprawdzic przebieg auta nie tyle z licznika co z kluczyka ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2018, o 22:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
jaco5454 napisał(a):
A podpowiedz mi czym mogę sprawdzic przebieg auta nie tyle z licznika co z kluczyka ?

w kluczyku masz to samo co w liczniku,czyta z niego...jeszcze masz ews i lcm

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL