Teraz jest 21 wrz 2018, o 17:37

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 mar 2014, o 21:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2013, o 20:53
Posty: 258
Lokalizacja: DZG
Witam, proszę o pomoc bo podczas aktualizacji sterownika silnika E39 530d wywala mi error 211 i auto nie odpala i wyświetla mi na BC w zegarach fulect in ject system. Posiadam WINKFP 5.3.1 i SP.DATen. 51.2. Dołączam zrzut błędu.


Załączniki:
2014-03-22 13_25_29-Greenshot.jpg
2014-03-22 13_25_29-Greenshot.jpg [ 176.34 KiB | Przeglądane 5164 razy ]
Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 mar 2014, o 22:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3266
uwaliłeś stera...masz DISa?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 mar 2014, o 22:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2013, o 20:53
Posty: 258
Lokalizacja: DZG
Mam DISa czy mozna to naprawić


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 mar 2014, o 22:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3266
można spróbować,masz zapisane numery softu,jaki miałeś?

możesz je odczytać ze sterownika,z obudowy,powinny być,Part number basic control module i Part number programmed control module

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 22 mar 2014, o 22:11 przez dirty.73, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 mar 2014, o 22:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2013, o 20:53
Posty: 258
Lokalizacja: DZG
Tak stary numer 7789424, ale mam pytanie bo programowanie nawet sie nie zaczeło, tylko wyglada tak jak by usoneło tylko stary soft .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 mar 2014, o 22:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3266
bo tak sie robi.....usuwa ,ale już nie wgrywa,jaki prostownik miałeś?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 mar 2014, o 22:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2013, o 20:53
Posty: 258
Lokalizacja: DZG
Prostownik standardowy 15A z regulacją prądu ładowania, podczas aktualizacji 12,8V, nie było spadku napięcia miałem podlączony voltomierz


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 mar 2014, o 22:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2013, o 20:53
Posty: 258
Lokalizacja: DZG
A czy może byc to wina złych sp daten


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 mar 2014, o 22:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3266
raczej niee,winkfp nie podchodzi się do DDE....baaardzo często potrafi sie uwalić,spisz numery z obudowy stera,i próbuj DISem,powinien go podnieść
NFS Emergency flash próbowałeś?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 mar 2014, o 22:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2013, o 20:53
Posty: 258
Lokalizacja: DZG
NFS Emergency Flash nie próbowałem, numeru obudowy stera dzisiaj nie sprawdze bo auto zostalo na dowrze a unas leje i jest ciemno :|. A czy możesz przysłać mi na PW jak to ogarnąc przez disa, bo jestem już zmęczony i nie ogarniam tej kuwety. :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL