Teraz jest 18 lip 2018, o 11:57

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 kwi 2016, o 22:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
wyczyść błędy inpą z DME ,jak są jakieś i lecisz,żadnych czarów nie próbuj....po aktualizacji i tak masz zerowe adaptacje....oczywiście wiesz jak?winkfp sam zaproponuje numer softu

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 kwi 2016, o 23:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 cze 2013, o 18:22
Posty: 138
Nie wiem co i jak dirty

Sent from my SM-G920F using Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 kwi 2016, o 23:12 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2016, o 20:46
Posty: 18
Podstawy znam. Można wykasować Carsoftem ? Wygodniej nim się posłużyć niż INPA, jeden przycisk i całe DME z błędów czyste. Po adaptacji również wiem co trzeba zrobić, przeciągnąć autko na każdym biegu. Kurdę... Jak to nie próbuj czarów... Na klapie auta już wisi podkowa i przyszykowałem już 7 browarów na szczęście... no nic, idę na żywioł :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 kwi 2016, o 08:36 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2016, o 20:46
Posty: 18
Zadam jeszcze jedno pytanie: Aktualizacje mam robić przez gniazdko w aucie czy to pod maską ? Mam wersję przedliftową i są dwa gniazdka :x


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 kwi 2016, o 10:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1398
Lokalizacja: Holandia
Lepiej pod maską.

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 kwi 2016, o 20:47 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2016, o 20:46
Posty: 18
Po niedzieli się za to zabiorę. Przez ten weekend będę potrzebował auta i wolę na zimne dmuchać. Pozdrawiam i oczywiście dam znać o rezultatach! :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 kwi 2016, o 20:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
R1N1 napisał(a):
Zadam jeszcze jedno pytanie: Aktualizacje mam robić przez gniazdko w aucie czy to pod maską ? Mam wersję przedliftową i są dwa gniazdka :x

tylko i wyłącznie pod maską....

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 maja 2016, o 14:07 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2016, o 20:46
Posty: 18
Aktualizacja sterownika zakończona sukcesem! Bezproblemowo wszystko zostało zainstalowane polecam każdemu, małą dawkę emocji. :D
Zaobserwowane zmiany:
-Może troszkę lepsza reakcja na gaz, bardziej lekka praca autka. Nic więcej nie zauważyłem oprócz daty aktualizacji w inpie i najnowszego numeru sterownika! Dziękuje wszystkim za pomoc! :drunk:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 maja 2016, o 15:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
no jeśli to nie placebo,to wolne obroty są lepsze...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 maja 2016, o 19:52 
Offline

Dołączył(a): 10 kwi 2016, o 11:20
Posty: 15
Lokalizacja: Głogów
Odczucia bywają różne po aktualizacji, ale na pewno zawsze coś to zmienia

_________________
BMW - Elektryka, elektronika, diagnostyka, podłączanie i uruchomienie silnika po swapie, doposażanie itp


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL