Teraz jest 18 lip 2018, o 11:56

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lip 2014, o 09:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
no pewnie,że nie teraz :D ,tak 18-19 powinienem być

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lip 2014, o 15:58 
Offline

Dołączył(a): 15 paź 2013, o 17:05
Posty: 195
Panowie chce zrobić aktualizacje w n42 me9..nie ma na liscie...gdzis go szukac:/:/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lip 2014, o 13:36 
Offline

Dołączył(a): 4 lip 2014, o 10:06
Posty: 11
a kiedy miałbyś czas na to zobaczyć to może by się to ogarnelo
Pozdro


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lip 2014, o 13:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
to dawaj teraz,jak masz czas

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lip 2014, o 14:56 
Offline

Dołączył(a): 4 lip 2014, o 10:06
Posty: 11
Kurde tera w robocie siedzę, popołudniami jedynie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sty 2015, o 00:30 
Offline

Dołączył(a): 19 gru 2014, o 14:17
Posty: 44
a jakby co,, w razie "W"

to kto ma programator...?

zeby przyslac sterownika na stöl do zrobienia...

czytalem ze daniel sie tym zajmuje-- a jaki ma nick na forumß

pozdro...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sty 2015, o 00:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
kup se jakieś galetto,ten chyba obsługuje siemensa
http://allegro.pl/chip-tuning-galletto- ... 01689.html

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sty 2015, o 00:46 
Offline

Dołączył(a): 19 gru 2014, o 14:17
Posty: 44
ja juz kupilem .ten


https://www.obdexpert.de/prestashop/hom ... 32007.html


wykrywa zaplon..

tylko dis na vm ware(v.57)

nie chce quick tesu czasem zrobic..


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sty 2015, o 00:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
galetto możesz zgrać i wgrać soft silnika przez obd...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sty 2015, o 01:06 
Offline

Dołączył(a): 19 gru 2014, o 14:17
Posty: 44
dirty.73 napisał(a):
galetto możesz zgrać i wgrać soft silnika przez obd...


a tym moim :?: :arrow: :twisted:
moge tylko zepsuc :evil: :twisted: :oops:

moim moge tylko zmazac stary i wgrac nowy,,,jo :?: :idea:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL