Teraz jest 23 wrz 2018, o 21:21

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 lip 2014, o 12:41 
Offline

Dołączył(a): 4 lip 2014, o 10:06
Posty: 11
Ta inpa w tym zestawie tylko pokazuje dwie czarne kropki, a inna co mam to się łączy ok adaptacje robi itp ale tam jest stary winkfp który też nie działa wiec se ściągnąłem ten nowy


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2014, o 14:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3267
czemu tam nie działa winkfp?jak go zaktualizujesz powinien działać

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2014, o 14:47 
Offline

Dołączył(a): 4 lip 2014, o 10:06
Posty: 11
Tamten to jest gotowiec trandolfa wszystko śmiga ale ncfexpert nie łączy się a winkfp łączył się z silnikiem ale nie znajduje nowszych tylko stary a skrzyni znalazł jakiś ale błąd wywala jak chce dać program tera jeste w robocie wiec nie podam dokładnie co wywala, jak wpisywane nr ten co chce żeby wgral tez nie wejdzie i tak walczę juz ponad 2 tyg, olej wymieniony a softu ni uja i nie wiem czy skrzynia na śmietnik moduł czy tylko soft


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2014, o 15:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3267
dobra,spokojnie opowiedz co jest grane,wszystko ze skrzynią ok,ale chcesz zaktualizować jej soft,czy coś nie gra ze skrzynią?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2014, o 20:16 
Offline

Dołączył(a): 4 lip 2014, o 10:06
Posty: 11
Skrzynia czasem nie chce zmienić biegu na pierwszych biegach do odcinki idzie aż wywala tryb awaryjny po paru sekundach

Idę ten stary winkfp zrobię według tej instrukcji może się uda ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2014, o 21:20 
Offline

Dołączył(a): 4 lip 2014, o 10:06
Posty: 11
Dupa jak wybiorę sterownik daje update to błąd jakiś sg coś po niemiecku 2020 ;(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2014, o 21:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3267
COAPI-2020 ?brak odpowiedzi z ECU...
coś zrywa połaczenie?...sterownik?
może emergency flashem NFS by ruszyło...no nie wiem,jak zrywa połączenie,to jest ryzyko uwalenia sterownika ,wtedy na stół i programator...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lip 2014, o 00:55 
Offline

Dołączył(a): 4 lip 2014, o 10:06
Posty: 11
No ten nowy nie ma takich problemów, wiec jakie rozwiązanie, mam problem z oprogramowaniem chyba


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lip 2014, o 08:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3267
no musiałbym sam spróbować,masz neta przy aucie?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lip 2014, o 08:50 
Offline

Dołączył(a): 4 lip 2014, o 10:06
Posty: 11
Neta da się załatwić przy aucie popołudniu


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL