Teraz jest 18 lis 2018, o 00:46

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 paź 2018, o 21:42 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2018, o 22:49
Posty: 31
Witam. Ppdczas wgrania programu do sterownika silnika DME wyskoczył błąd i w tej chwili nie ma łączności ani inpa ani istaD ze sterownikiem. Wrzucam zdjęcia z winkfp oraz istyD. Da się coś z tym zrobić? Ppmoze ktoś? Dodam ze pierwszy pasek po naciśnięciu(program) w winkfp poszedł na 100% a przy drugim pasku błąd jak na zdjęciu. Auto nie odpala. ObrazekObrazekObrazek


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 paź 2018, o 22:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
a to nie tobie pisaliśmy,żeby nie ruszać DDE4 winkfp??

teraz DIS lub ISTA P i powinien sie podnieść

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 paź 2018, o 22:13 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2018, o 22:49
Posty: 31
Nie nie to nie mi kolego napewno. Pamiętał bym. Chodzi o to ze chciałem zmienić program po zmianie skrzyni na manual. Od jednego z forumowiczów dostałem numer programu który mam wgrać. Wiec próbowałem winkfp.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 paź 2018, o 22:16 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2018, o 22:49
Posty: 31
Mam DIS-a od ciebie kolego tak zwanego gotowca na Windows 7. Poinstruujesz jak to zrobić i czy da radę DIS-e-mail od ciebie? Isty P nie posiadam.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 paź 2018, o 22:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
wyciąg sterownik i zrób zdjęcie numerów,teraz ich nie odczytasz inpą raczej :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 paź 2018, o 22:47 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2018, o 22:49
Posty: 31
Mam zdjęcia jeszcze przed próba aktualizacji może pomogą jak nie to jutro zrobię zdjęcia i wrzucę. ObrazekObrazekObrazek


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 paź 2018, o 23:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
to mi wystarczy,chyba jeszcze cały przebieg,DIS łaczy?próbowałeś,masz neta przy aucie?możemy nawet zaraz spróbować

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 paź 2018, o 23:11 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2018, o 22:49
Posty: 31
Niestety nie jestem już przy aucie. Poddałem się po 3 godzinnej walce dzisiaj i będę mógł jutro działać dopiero gdzieś tak w południe. Internet jest przy aucie. DIS-a nie sprawdzałem czy się łączy.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 paź 2018, o 23:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
jutro około 16,pobierz i zainstaluj Teamviewera,i naucz się jakiegoś paciorka,przyda się,bo już 100 lat tego nie robiłem :lol: :lol:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 paź 2018, o 23:16 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2018, o 22:49
Posty: 31
Ok. Jutro się odezwę w takim razie. Komunie miałem wiec modlitwy znam[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]. Dzięki.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL