Teraz jest 24 maja 2019, o 11:54

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 264 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 8 mar 2019, o 21:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1533
Lokalizacja: Holandia
jak chcesz to ogarnę przez TeamViewer :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 9 mar 2019, o 01:13 
Offline

Dołączył(a): 8 mar 2019, o 21:02
Posty: 13
Napisalem pw :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 mar 2019, o 15:27 
Offline

Dołączył(a): 8 mar 2019, o 21:02
Posty: 13
Probowalem tez na windowsie XP i ciagle ten sam błąd hardware is not ready


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 mar 2019, o 16:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 paź 2016, o 01:09
Posty: 47
Lokalizacja: Ballyclough/Żywiec
Masz błąd podczas instalacji czy podczas pierwszego uruchomienia?


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 mar 2019, o 16:57 
Offline

Dołączył(a): 8 mar 2019, o 21:02
Posty: 13
Podczas uruchamiania. Podlaczam do auta, potem dp kompa odpalam program i wyrzuca blad


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 mar 2019, o 16:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1533
Lokalizacja: Holandia
hasła?

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 mar 2019, o 17:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 paź 2016, o 01:09
Posty: 47
Lokalizacja: Ballyclough/Żywiec
MotoKuba napisał(a):
Podczas uruchamiania. Podlaczam do auta, potem dp kompa odpalam program i wyrzuca blad

Czyli wszystko dobrze ze sztuką pierwszego uruchomienia.
Windows widzi w ogóle interfejs?


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 mar 2019, o 17:16 
Offline

Dołączył(a): 8 mar 2019, o 21:02
Posty: 13
Widzi. Mało tego w programie jak wejde w ustawienia to widzi interfejs,są dwa zielone kwadraciki. Jak odłącze to jeden zmienia się na żółty


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 mar 2019, o 17:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 paź 2016, o 01:09
Posty: 47
Lokalizacja: Ballyclough/Żywiec
Podpinałeś pod inny samochód?


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 mar 2019, o 17:46 
Offline

Dołączył(a): 8 mar 2019, o 21:02
Posty: 13
Moja to e39 96r. U kumpla 97r jest identycznie


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 264 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL