Dziadkowozy.com
http://dziadkowozy.com/

PA SOFT
http://dziadkowozy.com/viewtopic.php?f=46&t=418
Strona 24 z 24

Autor:  Lady5 [ 11 cze 2018, o 23:01 ]
Tytuł:  Re: PA SOFT

Mogę na to zerknąć przez Teamviewer?

Autor:  daniel807 [ 12 cze 2018, o 08:06 ]
Tytuł:  Re: PA SOFT

Ja pracuje do 18 napisze na priv jak zainstaluje Team viewer

Autor:  demon351 [ 11 lip 2018, o 01:07 ]
Tytuł:  Re: PA SOFT

witam kolegów ,przyszła mi nowa zabawka,czy musze piny mostkowac.Dodam ,że jeszcze go nie testowałem?

https://naforum.zapodaj.net/2aafa6d939c9.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/1744f37c64d1.jpg.html

Autor:  KeniT8 [ 16 wrz 2018, o 01:27 ]
Tytuł:  Re: PA SOFT

Witam Panowie mam szybkie pytanie.Czy kupując pasofta 1.4 z alledrogo za 100zł trzeba w nim lutowa piny czy tylko program pobieram i tyle?

Autor:  Lady5 [ 16 wrz 2018, o 09:35 ]
Tytuł:  Re: PA SOFT

Nic nie trzeba lutować :drunk:

Autor:  lukasz61 [ 17 wrz 2018, o 13:34 ]
Tytuł:  Re: PA SOFT

Jak dobrze pamiętam to w swoim interfejsie coś musiałem przerobić. Sprzedawca pisał w aukcji, że może okazać się konieczna taka przeróbka. Dołączył instrukcję, która jest ogólnodostępna w Internecie.

Strona 24 z 24 Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/