Teraz jest 19 lis 2018, o 03:38

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 236 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 13 maja 2017, o 20:03 
Offline

Dołączył(a): 13 maja 2017, o 19:59
Posty: 5
Witam serdecznie jako nowy user forum :-)
Szybkie pytanko czy poniższy interfejs z przejścówką zadziała z E46 318i 1998r (posiada złącza pod kierownicą i pod maską).
"BMW SCANNER PASOFT 1.4.0 INTERFEJS DIAGNOSTYCZNY" - 109,99 zł (Allegro)
"PRZEJŚĆIÓWKA ADAPTER 20 PIN NA OBD II 2 BMW 86-02" - 19,99 zł (Allegro)

Czy ktoś miał do czynienia z tym dokładnie interfejsem i czy trzeba lutować piny w przypadku mojego auta?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 13 maja 2017, o 20:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1477
Lokalizacja: Holandia
Będzie działać :drunk: Dla PaSoft nic nie trzeba lutować.

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 29 maja 2017, o 20:22 
Offline

Dołączył(a): 13 maja 2017, o 19:59
Posty: 5
Dzięki, właśnie jestem po zakodowaniu kierunków podczas otwierania i zamykania auta, a także aktywowałem BC - bez manetki :-)
Dorobiłem mały switcher typu "reset" i przełączanie BC działa, bez problemu.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 24 sty 2018, o 11:35 
Offline

Dołączył(a): 10 sty 2014, o 01:55
Posty: 251
Lokalizacja: Trzcianka Wlkp
Witam
Potrzebuje pewne sterowniki i instalkę bmw scanner 1.4. Ma ktoś coś pewnego i poratuje


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 24 sty 2018, o 14:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1477
Lokalizacja: Holandia
Program i stery wysyłam na PW. Pamiętaj że potrzeba specjalny kabel. Pa soft nie chodzi na kablu od INPA.Pozdrawiam. :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 cze 2018, o 20:01 
Offline

Dołączył(a): 10 cze 2018, o 17:46
Posty: 8
Witam mam problem z pa soft 1.4 mianowicie mam auto z 1999r dwa obd pod maska i w wewnatrz autazainstalowalem wszystko wedlug instrukcji z tego watku przeczytalem wszystko zainstalowalo sie i wyskakuje blad

https://zapodaj.net/a274e65979319.jpg.html

https://zapodaj.net/f022f30c98454.jpg.html

https://zapodaj.net/ec9abc096dc4b.jpg.html

https://zapodaj.net/c4a796ac9c440.jpg.html

https://zapodaj.net/28e79c1c3879a.jpg.html

https://zapodaj.net/10c96f30d0788.jpg.html

https://zapodaj.net/77193fb1c89b9.jpg.html

https://zapodaj.net/af03b932d3411.jpg.html

Mam win xp home 2002 32bit po niemiecku .
mieszkam w niemczech pa softa kupilem na ebayu za 70 EUR musze zakodowac licznik do calej reszty bo nie dzialaja mi swiatla cofania i nie moge przegladu zrobic bylem nawet w serwisie bmw wzieli 40 eur nie zrobili nic i powiedzieli zebym szukal modulu swiatel od moich nowych starych zegarow bo oni nie dadza
rady tego zrobic ,idioci.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 cze 2018, o 21:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1477
Lokalizacja: Holandia
:o 70 euro za Pa Soft :o to nieźle przepłaciłeś.Do którego gniazda podłączasz?Powinieneś do tego pod maską :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 cze 2018, o 21:27 
Offline

Dołączył(a): 10 cze 2018, o 17:46
Posty: 8
do tego pod maska oczywiscie kupilem drozszy bo myslalem ze nie bedzie wlasnie zadnych problemow a tu lipa na ebay w niemczech jest za 70 i za 40 tanszych nie ma


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 cze 2018, o 21:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1477
Lokalizacja: Holandia
sterowniki dobrze się wgrały? :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 cze 2018, o 21:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1477
Lokalizacja: Holandia
Na jednej z fotek widzę ze masz w przejściówce piny zmostkowane a do Pa Soft nie trzeba mostkować :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 236 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL