Teraz jest 21 sty 2019, o 18:38

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Progman SSS
PostNapisane: 5 gru 2018, o 15:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 85
Cześć.

Ma ktoś sprawne paczki do rozpakowania progmana pod vmware ? sciagnalem od trandolfa ale niestety jeden part jest uszkodzony .
Mam juz vmware z inpa i disem .

Bede wdzieczny jesli ktos ma :drunk:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Progman SSS
PostNapisane: 5 gru 2018, o 15:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3312
ło jezu,ktoś progmana odkopał :lol: ,sto lat temu miałem,jak nie zapomne,to poszukam w szufladach starych dysków,może coś mam

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Progman SSS
PostNapisane: 5 gru 2018, o 19:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1506
Lokalizacja: Holandia
Młody90 napisał(a):
Cześć.

Ma ktoś sprawne paczki do rozpakowania progmana pod vmware ? sciagnalem od trandolfa ale niestety jeden part jest uszkodzony .
Mam juz vmware z inpa i disem .

Bede wdzieczny jesli ktos ma :drunk:

Mam :drunk: Nawet kiedyś instalowałem ,ale nigdy nie korzystałem :lol:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Progman SSS
PostNapisane: 5 gru 2018, o 19:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 85
Panowie, odratowalem te pliki. Zaznaczyłem zeby zachował uszkodzone pliki i jest ok . Tylko wg.instrukcji nie wiem za bardzo jak go skonfigurować żeby na tej samej maszynie działał też Dis . Stary bo stary ale chcę mieć "doświadczenie" w każdym programie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Progman SSS
PostNapisane: 5 gru 2018, o 20:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3312
a obejrzyj sobie :)

https://pl.scribd.com/doc/170840671/How ... ws-7-64bit

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Progman SSS
PostNapisane: 5 gru 2018, o 20:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 85
Dzięki ! Ale tu jest instalacja od podstaw a tu już mam obraz płyty i tylko odczytać przez VMware. Muszę ogarnąć tylko interfejs żeby łączyło z autem. Jak będę w domu to może coś z tej instrukcji się przyda ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Progman SSS
PostNapisane: 5 gru 2018, o 20:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1506
Lokalizacja: Holandia
mam gdzieś filmiki jak ustawić wszystko bo ja mam tez gotowy obraz :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Progman SSS
PostNapisane: 5 gru 2018, o 23:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 85
Będę wdzięczny za Namiary ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Progman SSS
PostNapisane: 7 gru 2018, o 20:27 
Offline

Dołączył(a): 26 lis 2014, o 20:52
Posty: 141
Ja również :drunk:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Progman SSS
PostNapisane: 8 gru 2018, o 15:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 85
dzieki Lady :drunk: bede probowal :drunk:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL