Teraz jest 17 lis 2018, o 12:39

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 paź 2018, o 23:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1477
Lokalizacja: Holandia
Trzeba ster na stole odczytać,jek jest dobry to EWS też na stół, zmiana VIN i ISN i jazda.Do kolegi Blacharzy masz nie daleko ;) .Tak jak pisał ogarnie ten temat.

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2018, o 23:47 
Offline

Dołączył(a): 16 paź 2018, o 04:42
Posty: 13
Lokalizacja: Brzeg, opolskie
Lady5 napisał(a):
Trzeba ster na stole odczytać,jek jest dobry to EWS też na stół, zmiana VIN i ISN i jazda.Do kolegi Blacharzy masz nie daleko ;) .Tak jak pisał ogarnie ten temat.


ale chce tylko podlaczyc zobaczyc czy działa,
czy wystarczy tylko go podlaczyc zamiast obecnego, zakodować w ncs pod obecny EWS i pestke wymienić ze starego kluczyka do nowego ?


a gdzie kolega Blacharzy mieszka ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2018, o 23:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1477
Lokalizacja: Holandia
NCSem nic nie zrobisz w Tym temacie. Pisz PW do Blacharzy :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 paź 2018, o 00:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 200
onepablo napisał(a):
Mechanik nie dał rady z tym sterownikiem. Nie chciał przez winkfp robić bo nie chciał spalić sterownika.
W następnym tygodniu ma ogarnąć sterownik od manuala i wrzuci mi to już za Free.


:lol: spalić się go nie da w taki sposób zawsze można postawić BDM na stole :drunk:
Ale wytłumacz mi co Ci da kolejny sterownik który hw ma takie same jak ten który masz teraz zamontowany, aby miało to ręce i nogi i tak musisz go przypisać do swojego auta.

Jak twój mechanik zamówi sam ster, to wątpię że to odpali jak nie daje sobie rady z wgraniem programu... chyba że zmieni znów cały zestaw bo czemu nie :lol:

Już nie wspomnę po raz kolejny że masz zły vin/przebieg/pewnie kod wyposażenia w ews

Już lepiej jak wszyscy radzą instaluj winkfp/dis/ista cokolwiek i działaj przy pomocy któregoś z nas, jeżeli będziesz chciał to ja zapraszam do siebie ( pisz pw. )

Pochwal się który to taki spec w waszych stronach od BMW, chyba to nie tajemnica jak wszyscy u niego robią.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 paź 2018, o 00:53 
Offline

Dołączył(a): 16 paź 2018, o 04:42
Posty: 13
Lokalizacja: Brzeg, opolskie
Poszło pw

Vin w ncs pokazuje mi prawidłowy.
Przebieg na desce także jest ok


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 paź 2018, o 21:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1477
Lokalizacja: Holandia
Coś się ruszyło w sprawie?

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL