Teraz jest 17 lis 2018, o 12:39

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 paź 2018, o 13:14 
Offline

Dołączył(a): 10 paź 2017, o 18:00
Posty: 51
Lokalizacja: Białystok
Ja taki sterownik uwaliłem WinKFP (w sumie nie wiem dlaczego). ISTA postawiła go na nogi.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2018, o 20:36 
Offline

Dołączył(a): 16 paź 2018, o 04:42
Posty: 13
Lokalizacja: Brzeg, opolskie
Mechanik nie dał rady z tym sterownikiem. Nie chciał przez winkfp robić bo nie chciał spalić sterownika.
W następnym tygodniu ma ogarnąć sterownik od manuala i wrzuci mi to już za Free.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2018, o 20:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
chcesz sam spróbować wrzucić numer co Blacharzy podał?DISem?mogę spróbować pomóc przez Teamviewera...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2018, o 20:49 
Offline

Dołączył(a): 16 paź 2018, o 04:42
Posty: 13
Lokalizacja: Brzeg, opolskie
Na ten moment nie posiadam DISa,
Ale chyba poczekam na ten sterownik od manuala i zobaczymy co tam siedzi


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2018, o 20:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
dam ci disa i ustawie,kwestia pobrania :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2018, o 20:55 
Offline

Dołączył(a): 16 paź 2018, o 04:42
Posty: 13
Lokalizacja: Brzeg, opolskie
Ok, daj ma pw. Instrukcję też daj co i jak. Ogarne to z rana bo zaraz na nockę .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2018, o 20:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1477
Lokalizacja: Holandia
onepablo napisał(a):
Na ten moment nie posiadam DISa,
Ale chyba poczekam na ten sterownik od manuala i zobaczymy co tam siedzi

Wczoraj Ci wysłałem na PW

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2018, o 21:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
poszło PW
Lady5,ja mam gotowca na win7,tylko sieć ustawić

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2018, o 23:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1477
Lokalizacja: Holandia
Dałem z dokładną instrukcją ,ale w sumie Ty szybciej ogarniesz.
Widzisz kolego @onepablo :D jaki tutaj na forum jest serwis? Takiego Twój mechanik nie oferuje raczej. :lol: To że u niego cała okolica robi nie znaczy że wszystko umie .Dobry mechanik do takiego auta nie wymienia całego zestawu(EWS,DDE,stacyjka).Widać że albo nie ma wiedzy albo sprzętu.
Teraz tylko zdrowaśki odmawiaj ,jak dirty.73 weźmie się do roboty.Nawet umarłego z grobu podniesie nie to że sterownik :lol: .Tak na serio to masz szczęście że trafiłeś na fajne forum.Tak z ciekawości zapytam jeszcze z jakiego regionu,miasta jesteś?
Pozdrawiam!

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2018, o 23:27 
Offline

Dołączył(a): 16 paź 2018, o 04:42
Posty: 13
Lokalizacja: Brzeg, opolskie
Dzięki właśnie forum jest mega. Na innych forach dodałem ten sam temat i żadnych odpowiedzi.
Opolskie Brzeg

A powiedz, jak bym sam sterownik wsadził stary oryginalny taki jak był prędzej to co musiałbym zrobić by auto odpalilo? W ncs tylko coś ?
Bo chce sprawdzić czy tamten żyje WGL. Tam miałem fajną mapę która chodziła a później coś się zjebalo. Ale może będzie śmigać.
Dodam że nie mogę znaleźć nigdzie Starego ewsa gdzieś się zgubił jak robiłem przeprowadzke.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL