Teraz jest 24 mar 2019, o 22:40

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 467 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 43, 44, 45, 46, 47  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 lis 2018, o 19:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 88
Czyli co .. na nowo ściągnąć spdaten ,wypakować najlepiej 7zip i spróbować na nowo zaktualizować ?
Aktualizacje robione przez BMW coding tool .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lis 2018, o 19:49 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1528
Lokalizacja: Holandia
Mowa o SQLiteDBs- zawarte w Ista D

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2018, o 21:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 88
Mam ista D 4.03.31 SDP 4 03.30 i SQLitedbs 4.03.30 - może być coś pomieszane ? Bo wypakowalem na nowo przez 7zip i nadal to samo.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2018, o 21:54 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1528
Lokalizacja: Holandia
Framework i visual c zainstalowane tak jak trzeba?Istą też wypakowałeś na nowo?

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2018, o 22:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 88
Tak,to wszystko jest .
Ale isty nie wypakowalem na nowo . Kurde przecież to tyle trwa -_- .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lut 2019, o 11:25 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2019, o 15:45
Posty: 12
czy ktoś może podrzucić ISTĘ D w wersji Standalone?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 mar 2019, o 22:37 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2019, o 15:45
Posty: 12
Witam, zainstalowałem ISTĘ D i mam pytanie czy w 1 oknie może tak być jak u mnie?
Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 mar 2019, o 22:44 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1528
Lokalizacja: Holandia
Normalnie tak nie jest. Pliki Rar powinieneś odblokować a jak nie ma opcji odblokuj to spróbuj wypakować za pomocą 7zip. :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 mar 2019, o 23:24 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2019, o 15:45
Posty: 12
co masz na mysli pisząc odblokować?

dobrze wypakowałem SQLite?
Obrazek

Rheingold mam na dysku D a EDIABAS na C, może tak być?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 mar 2019, o 23:37 
Online
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1528
Lokalizacja: Holandia
Rheingold może być na innym dysku. Ediabas oczywiście musi być na C. Na focie widać że masz pliki SQLiteDBs nie tam co trzeba, one powinne być w Rheingold.,,Odblokuj plik "to mam na mysli że jak masz plik RAR i wybierzesz właściwości tego pliku to jest widoczna opcja odblokuj i następnie zastosuj.

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 467 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 43, 44, 45, 46, 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL