Teraz jest 25 kwi 2019, o 23:43

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Autor Wiadomość
 Tytuł: PA SOFT
PostNapisane: 10 mar 2019, o 17:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 paź 2016, o 01:09
Posty: 47
Lokalizacja: Ballyclough/Żywiec
Podpinasz przez „okrągłe” gniazdo OBD1 czy przez „trapezowe” OBD2?


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 mar 2019, o 18:13 
Offline

Dołączył(a): 8 mar 2019, o 21:02
Posty: 13
W tych rocznikach jest tylko okrągłe gniazdo w komorze silnika


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: PA SOFT
PostNapisane: 10 mar 2019, o 19:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 paź 2016, o 01:09
Posty: 47
Lokalizacja: Ballyclough/Żywiec
Jeśli jeszcze tego nie sprawdzałeś, to spróbuj podłączyć się pod jakieś OBD2.
Możliwe że przejściówka na OBD1 jest felerna lub sam interfejs PA SoftU.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 mar 2019, o 19:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1529
Lokalizacja: Holandia
Patrzyłem przez TV i według mnie interfejs jest wadliwy.

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 10 mar 2019, o 20:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 paź 2016, o 01:09
Posty: 47
Lokalizacja: Ballyclough/Żywiec
Warto sprawdzić również sam przewód USB.
Ja swego czasu zacząłem mieć problemy ze swoim PA Softem a winowajcą okazał się uszkodzony przewód USB.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 12 mar 2019, o 19:30 
Offline

Dołączył(a): 8 mar 2019, o 21:02
Posty: 13
Okazal sie uwalony interfejs. Wymienilem i wszystko bangla


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 12 mar 2019, o 20:28 
Offline

Dołączył(a): 8 mar 2019, o 21:02
Posty: 13
Spotkal sje ktos z brakiem przebiegu w ews?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 28 mar 2019, o 15:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sie 2013, o 18:45
Posty: 100
Lokalizacja: EL
Siema ma ktoś wsad modułu LSZ C36/c37? chciałem uzyskać kierunki autostradowe. mam pasofta 1.4 jak i moduł świateł 3.6

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PA SOFT
PostNapisane: 30 mar 2019, o 20:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 238
wróbel91 napisał(a):
Siema ma ktoś wsad modułu LSZ C36/c37? chciałem uzyskać kierunki autostradowe. mam pasofta 1.4 jak i moduł świateł 3.6


Nie zrobisz pa softem - wal na pw mogę Ci to zrobić

_________________
http://bimmer-revival.com


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL