Teraz jest 16 lut 2019, o 22:54

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 lut 2019, o 22:05 
Offline

Dołączył(a): 2 sty 2019, o 19:34
Posty: 3
Witam.
Walcze z ów błędem od kilku tygodni, błąd wewnętrzny tcu co najgorsze wszelkie funkcje tcu sprawne, dzwoni na 112 - podaje namiary gps, bluetooth działa bez problemu. za pomoca ista p przeprowadziłem reanimacje, bład ginie na 15 min i wraca. Ktoś wie jak sie z tym uporać ? czy tylko wymiana na inny moduł ?
próbowałem ncs wykodować chama co prawda sie udało ale wciąż wywala sos na desce co mnie irytuje. ktoś próbował wymienić sam modół gsm ? czy to nie w nim lezy problem ?

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: dzisiaj, o 14:43 
Offline

Dołączył(a): 2 sty 2019, o 19:34
Posty: 3
Problem rozwiązany. Tcu jest sprawne moduł GSM padł a raczej ważność karty. Zmiana samego modułu z karta załatwiła sprawę. Wstawiłem pierwszy lepszy z e66 w tym wypadku


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL