Teraz jest 13 gru 2018, o 19:20

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 455 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 mar 2018, o 19:37 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 22:18
Posty: 109
Witam są gdzieś dostepne bazy pl do 4.10.20 może ktoś pomóc
moge podać link do torenta do tej wersji


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 kwi 2018, o 19:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 84
Witam

Obrazek

posiada ktoś instrukcje do tej wersji ISTA ? od czego zacząć ?

ISTA 'waży' 50GB

tutaj jeszcze zdjecia podfolderów
Obrazek
Obrazek

Za pomoc w instalacji bede wdzieczny

Pozdrawiam .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 kwi 2018, o 19:18 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 22:18
Posty: 109
W folderze toois masz wszystko po angielsku i po rusku jak zainstalować


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 kwi 2018, o 19:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 84
wlaśnie , że nie ma .. :?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 kwi 2018, o 20:41 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 22:18
Posty: 109
daj adres email to ci wysle nie wiem jak dodac na forum pdf


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 kwi 2018, o 11:29 
Offline

Dołączył(a): 2 lis 2017, o 11:16
Posty: 2
Witam.Moge prosić o link do sprawdzonej isty po polsku


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 kwi 2018, o 18:00 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 22:18
Posty: 109
Witam ma może ktoś i podzieli sie polskimi bazami do Rheingold 4.01.21 mam jakieś ale strasznie się krzaczą


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 maja 2018, o 15:54 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2018, o 15:47
Posty: 4
I ja witam.
ktoś pomoże z instalacją rheingold 3.41 ?
Tzn instalacja poszła ale mimo podmiany dll i pliku z licencją dalej krzyczy że brak :-(
Testuję na win 10.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 maja 2018, o 20:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1498
Lokalizacja: Holandia
:drunk: daj hasła do teamviewer to luknę

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2018, o 08:24 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2018, o 15:47
Posty: 4
Tu jest problem.
Testuję na stacjonarnym (ale służbowym w pracy i jestem tam do 15:00) więc zapewne w tych godzinach gdy Ty tez w robocie i nie jesteś w stanie pomóc.
To może jakieś podpowiedzi podsuń
Ewentualnie jeżeli nie istnieją znane Ci przypadki, że ta wersja ma nie dajacy się przejść proces aktywacji to zainstaluję na docelowym lapku (muszę go pożyczyć i z tego powodu własnie testy robię u siebie w pracy aby nie zabierać na zbyt długo laptopa na sciąganie różnych wersji i ich testowanie) i wtedy byśmy zestawili TV.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 455 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL