Teraz jest 21 mar 2019, o 21:18

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 paź 2018, o 12:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2018, o 22:49
Posty: 60
Witam szanowne grono forumowiczów ;) Mam pytanie odnośnie tego co trzeba przekodować jakim programem i gdzie po zmianie lamp ze zwykłych na xenon wraz z modułem LCM?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 paź 2018, o 14:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1527
Lokalizacja: Holandia
Najszybciej i najłatwiej za pomocą Pa soft.

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 paź 2018, o 15:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2018, o 22:49
Posty: 60
Ok. To już mały problem bo na dzień dzisiejszy nie posiadam. Zamierzam nabyć w najbliższym czasie. A może Ncs Expert lub winkfp?


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 paź 2018, o 16:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1527
Lokalizacja: Holandia
Mam do sprzedania - nówki sztuki :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 paź 2018, o 19:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2018, o 22:49
Posty: 60
Dodam ze na obecnym module lampy czasami się wyłączają same pojedynczo a czasami razem. Dokupiony został taki moduł jak na zdjęciu. Obrazek



Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 paź 2018, o 19:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3317
ten nie jest raczej do xenonów,jest do ręcznego poziomowania...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 paź 2018, o 20:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2018, o 22:49
Posty: 60
Czyli nic sie nie zrobi bez odpowiedniego modułu?


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 paź 2018, o 00:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2018, o 22:49
Posty: 60
https://allegro.pl/modul-swiatel-lcm-ii ... 05619.html
Tu jest link do takiego samego modułu i napisane ze do xenonow.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 paź 2018, o 18:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3317
ale ty dokładasz xenon?masz zwykłe H7 ?
i sorki,źle przeczytałem.... :(
jest ohne LWR a nie mit.......

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 paź 2018, o 18:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2018, o 22:49
Posty: 60
Tak kolego dirty.73. Są już założone xenony i poziomowanie narazie bez spryskow. Na obecnym module lampy raz świecą raz gasną pojedynczo a czasami razem. A na tym module który jest na zdjęciu nic się nie dzieje czyli żadna lampa nie swieci. I teraz pytanie czy to kwestia kodowania czy coś innego a jeżeli tak to co trzeba zakodować i jak bo zmiana vinu chyba nie wystarczy.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL