Teraz jest 12 gru 2018, o 06:16

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ncs inny język
PostNapisane: 30 wrz 2016, o 11:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 wrz 2016, o 18:36
Posty: 32
Posiadam ncs expert w języku niemieckim. Czy da się zmienić język na angielski? Ciężko mi cokolwiek zrobić używając tego języka.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2016, o 15:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3309
porzucony projekt...ale działał 8-)

https://www.youtube.com/watch?v=IDnG4REH5ZE

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2016, o 16:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1497
Lokalizacja: Holandia
Po necie krąży spolszczena wersja . Nie wiem czy nie Twoja czasem dirty.73 . Mam nawet ją gdzieś na kompie . Nie bardzo mi podchodzi taka wersja bo wszystkie instrukcje w necie są do angielskiego . Kolego Drail, żeby był angielski trzeba podmienić jak dobrze pamiętam dwa pliki.Wieczorkiem zobaczę bo chyba mam te pliki na mega to podeślę link. :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2016, o 18:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 wrz 2016, o 23:15
Posty: 36
Lokalizacja: Lubelskie
To i ja bym poprosił linka

_________________
Było 318i E36, 520i E39 jest 530i E60


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2016, o 20:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3309
Lady5 napisał(a):
Po necie krąży spolszczena wersja . Nie wiem czy nie Twoja czasem dirty.73 . Mam nawet ją gdzieś na kompie . Nie bardzo mi podchodzi taka wersja bo wszystkie instrukcje w necie są do angielskiego . Kolego Drail, żeby był angielski trzeba podmienić jak dobrze pamiętam dwa pliki.Wieczorkiem zobaczę bo chyba mam te pliki na mega to podeślę link. :drunk:


hehe,wiem co krąży....nie moja i napewno nie taka :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2016, o 20:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1497
Lokalizacja: Holandia
Podmieniamy następujące pliki:
C/NCSEXPER/BIN/NCSEXPER.exe
oraz:
C/NCSEXPER/CFGDAT/NCSEXPER.TXT
Wtedy powinien być język angielski.Linki wysyłam na PW.

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2017, o 21:12 
Offline

Dołączył(a): 21 gru 2015, o 19:22
Posty: 73
poprosze o linka :) dzięki z góry

_________________
Animal


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2017, o 21:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1497
Lokalizacja: Holandia
Poszło :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 sty 2017, o 17:35 
Offline

Dołączył(a): 21 gru 2015, o 19:22
Posty: 73
Lady5 napisał(a):
Poszło :drunk:

dżenks piwko masz , :drunk:

_________________
Animal


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 sty 2017, o 16:13 
Offline

Dołączył(a): 14 sty 2017, o 16:11
Posty: 1
Witam

Czy mogę prosić również linka z plikami do ściągnięcia bo nie ogarniam niemieckiej wersji językowej :(


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL