Teraz jest 14 gru 2018, o 23:15

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 828 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 83  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 lip 2018, o 00:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 211
Żeby to było jak Bóg przykazała to musisz dodać VO, Usunąć istniejące języki np. $851 – jezyk niemiecki $853- jezyk angielski... po czym zapisać je w modułach w których jest przechowywane ( właśnie CAS i LM ) po czym przekodować pustym .man moduł który chcesz żeby dowiedział się o wyposażeniu.

Na pewno masz coś na kombinowane jeżeli po kodowaniu Ci znikło, może jakiś majster zmieniał jednostkę.. może jej tam fabrycznie nie było ciężko powiedzieć skąd to się wzięło. :drunk:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lip 2018, o 05:46 
Offline

Dołączył(a): 28 sty 2018, o 00:22
Posty: 14
W idrive ustawieniach mam do wyboru niemiecki,francuski i italiano.Z VIN-u wychodzi że CCC wyszło z fabryki
A w FA nie ma żadnego wpisu dotyczacego języków
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lip 2018, o 23:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 211
myszor81 napisał(a):
W idrive ustawieniach mam do wyboru niemiecki,francuski i italiano.Z VIN-u wychodzi że CCC wyszło z fabryki
A w FA nie ma żadnego wpisu dotyczacego języków
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek



Jak nie ma jak jest....
S869 Language version Switzerland

Można jeszcze w inny sposób to zmienić ale powinieneś już sobie poradzić. Prościej się nie da...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2018, o 18:56 
Offline

Dołączył(a): 28 sty 2018, o 00:22
Posty: 14
Faktycznie nie widziałem tego języka,ale chodziło mi o te co są w idrive,a nie ma ich na liście VA.W weekend spróbuje to zrobić


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2018, o 19:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1498
Lokalizacja: Holandia
Jak potrzebujesz listę kodów to mogę podesłać na PW :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2018, o 19:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 211
myszor81 napisał(a):
Faktycznie nie widziałem tego języka,ale chodziło mi o te co są w idrive,a nie ma ich na liście VA.W weekend spróbuje to zrobić

No tak tylko że nie ma czegoś takie jak język szwajcarski. W zależności od miejsca w szwajcarii rozmawiają tam właśnie po niemiecku, francusku czy włosku


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2018, o 20:29 
Offline

Dołączył(a): 28 sty 2018, o 00:22
Posty: 14
Lady5 napisał(a):
Jak potrzebujesz listę kodów to mogę podesłać na PW :drunk:


Jeśli masz to pewnie,proszę na PW tą liste

Blacharzy napisał(a):
myszor81 napisał(a):
Faktycznie nie widziałem tego języka,ale chodziło mi o te co są w idrive,a nie ma ich na liście VA.W weekend spróbuje to zrobić

No tak tylko że nie ma czegoś takie jak język szwajcarski. W zależności od miejsca w szwajcarii rozmawiają tam właśnie po niemiecku, francusku czy włosku


:) Ok.W takim razie nie widziałem tego kodu.
Miałem na myśli to żeby dodać teraz do FA język rosyjski to muszę usunąć jeden z nich(te z idrive) a ich nie ma,więc wygląda na to że nie nie muszę usuwać tylko dodać ruski.
P.S i tak dalej nie wiem co mogło być powodem zniknięcia pl menu po zakodowaniu mp3.
Dodam ruski,przekoduje i zobaczymy
Ciekawe czy odpięcie klemy by coś pomogło...?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2018, o 20:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1498
Lokalizacja: Holandia
W FA nie możesz mieć więcej niż trzy języki.Listę kodów przesyłam na PW ,więc sprawdź dokładnie co tam masz :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lip 2018, o 19:00 
Offline

Dołączył(a): 28 sty 2018, o 00:22
Posty: 14
No i sprawdziłem...
Na Liście FA mam tylko S869 Language version Switzerland


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lip 2018, o 19:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1498
Lokalizacja: Holandia
To znaczy że przez przypadek coś (język rosyjski) usunąłeś z listy FA bo samo to przecież nie znikło . :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 828 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 83  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL