Teraz jest 23 paź 2018, o 08:45

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 mar 2018, o 13:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 56
Witam.

Mam pytanie odnośnie kodowania serii E90 .
Mimo aktualizacji plików nie mogę się połączyć , nawet z inpa .

Na przed aktualizacją czytało mi Vin tylko bez FA .


Pozdrawiam serdecznie .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 mar 2018, o 15:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3275
uściślij,przed aktualizacją inpa,ncs działało?potem już nie łączy?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 mar 2018, o 09:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 56
Aktualizacja była robiona na Win7
Przed temu było na wirtualnej maszynie .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 mar 2018, o 17:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3275
trzeba od nowa zainstalować pakiet ze Standard Tools 2.12.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 mar 2018, o 00:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 56
Ogarniasz ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 mar 2018, o 01:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3275
tam masz wszystko
https://chomikuj.pl/pitexmix/INPA+FXX+NCS+4.0.1
https://chomikuj.pl/pitexmix/INPA+5.02+ ... +WIN+64bit

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 maja 2018, o 21:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 56
Dirty , przecież to Ty mi ogarniales cały pakiet przez teamviewera ,teraz mi się przypomniało . Sorry że po takiej zwłoce ale rodzina się powiększyła i brakło czasu dla siebie ;)

Znajomy kupił E60 prosto z Niemiec i chciał zakodować parę rzeczy , między innymi (Drl,być,lusterka i sprawdzić błędy )
Jedynie co mi się udało to zakodować bc - z licznikiem się łączy a z LMA i innymi modułami nie, z inpą też .
Przez CAS nie łapie mi FA a ViN tak a przez ten drugi ( na L się zaczyna zczytalo FA)

Na E46 spokojnie mogę inpe odpalać , kodowania w sumie nie sprawdzałem bo mam jeszcze starego ncsa na wirtualnej maszynie .

Także wydaje mi się że kwestia może być w aktualizacji plików ? Byłbyś w stanie zerknąć przez TeamViewera czy jest tam wszystko dobrze ogarnięte ?

Byłbym wdzięczny , stawiam flaszkę .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 maja 2018, o 13:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3275
na razie za bardzo nie mam kiedy,ale ogarniemy to jakoś,zaglądaj na forum

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 maja 2018, o 05:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 56
Postaram się , dzięki wielkie , pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL