Teraz jest 20 paź 2018, o 20:47

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 paź 2015, o 10:17 
Offline

Dołączył(a): 11 paź 2015, o 12:49
Posty: 37
Lokalizacja: Gliwice
Witam , czy da się aktywować taką opcję zeby kolumna kierownicza opadała po przekręceniu zapłonu ? szukałem czytałem i nic nie znalazłem na ten temat ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 paź 2015, o 13:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 paź 2013, o 22:17
Posty: 949
Lokalizacja: DOA
Z tego co kojarzę to trzeba mieć pamięć foteli, ale pewny nie jestem.
A dokładał ktoś taką kolumnę i dużo z tym zabawy?

_________________
e39 M52B25


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 paź 2015, o 13:07 
Offline

Dołączył(a): 11 paź 2015, o 12:49
Posty: 37
Lokalizacja: Gliwice
ja mam wszystko ori


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 paź 2015, o 13:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 paź 2013, o 22:17
Posty: 949
Lokalizacja: DOA
To jak masz wszystko powyżej 97 roku, to w module pamięci fotela (chyba SZM) aktywujesz to:
Kod:
EINSTIEGSHILFE_HOEHE
EINSTIEGSHILFE_LAENGE

_________________
e39 M52B25


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 paź 2015, o 13:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3275
tu coś mam,pobaw się
EINSTIEGSHILFE_HOEHE : - automatyczna regulacji wysokości kierownicy
EINSTIEGSHILFE_LAENGE : - automatyczna regulacja wysunięcia kierownicy
ogólnie zobacz,czy w car&key czegoś takiego nie ma

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 paź 2015, o 13:39 
Offline

Dołączył(a): 11 paź 2015, o 12:49
Posty: 37
Lokalizacja: Gliwice
i myślę ze tu jest problem bo ja mam 96 r a brat ma 97r i to juz ma :/
ncs zgrałem całe auto u bracika i tego nie ma ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 sty 2016, o 00:48 
Offline

Dołączył(a): 11 paź 2015, o 12:49
Posty: 37
Lokalizacja: Gliwice
szukam kozaka :) który mi pomoże prawdopodobnie trzeba napisać nowy klucz żeby to działało
;) za pomoc zapłacę:)
Znalazłem coś takiego w kluczu kodowym sekcja SA na miejscu 6 musi się zawierać 4

za dobrą pomoc zaplace :)

halooo ponawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 paź 2018, o 18:30 
Offline

Dołączył(a): 22 wrz 2014, o 19:43
Posty: 12
Coś w tym temacie się ruszyło?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL