Teraz jest 25 kwi 2019, o 23:16

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 mar 2019, o 23:30 
Offline

Dołączył(a): 14 lut 2016, o 12:40
Posty: 21
Witam. Problem z zakodowaniem drl-i . Robilem to dzieisatki razy i nigdy nie bylo problemu, teraz jest . Auto mialo ustawione drl po zmianie jednego parametru drl sie wylaczyly i nie mozna ich wlaczyc. Plik odczytany za pierwszym razem jest inny od odczytanych za kazdym kolejnym razem. Jest jakby nie kompletny , starego pliku nie da sie wgrac w nowym nie ma 3/4 wpisow .
Moze mial ktos podobny problem ?
E83 2007 rok


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2019, o 23:13 
Offline

Dołączył(a): 26 lis 2014, o 20:52
Posty: 143
Witam,

Potraktuj moduł pustym manem i potem zakoduj. Sprawdź czy masz aktualne pliki SP Daten.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 kwi 2019, o 23:52 
Offline

Dołączył(a): 14 lut 2016, o 12:40
Posty: 21
Aktualne na 100 % pusty Man robiony kilkukrotnie i zawsze tak samo . Raz odczytane i koniec ..


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL