Teraz jest 12 gru 2018, o 19:12

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 gru 2017, o 12:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 84
Supermen napisał(a):
Młody90 napisał(a):

Dzięki, ale ja potrafię czytać i widziałem, że jest to w pierwszym poście.


może tak milej ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 gru 2017, o 18:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 kwi 2014, o 19:43
Posty: 282
Młody90 napisał(a):
Supermen napisał(a):
Młody90 napisał(a):

Dzięki, ale ja potrafię czytać i widziałem, że jest to w pierwszym poście.


może tak milej ?


A co w mojej wypowiedzi jest nie miłego?

_________________
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 maja 2018, o 13:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 paź 2016, o 01:09
Posty: 41
Lokalizacja: Ballyclough/Żywiec
Witam.
Orientuje się ktoś, jaka komenda odpowiada za zmianę wyświetlanej prędkości tempomatu na zegarach z mil na kilometry?
Zmiana jednostek w iDrive zmienia wszystko na km oprócz właśnie tej prędkości tempomatu, która nadal pokazywana jest w milach.
Samochód to anglik z 2008 roku z CCC.
Tempomat z funkcją hamowania, jeśli to ważne.




Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 maja 2018, o 07:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2016, o 17:29
Posty: 84
Na jakiej zasadzie działa przypisanie nowego klucza do E60?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 cze 2018, o 10:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lip 2016, o 12:59
Posty: 67
A jak uruchomić Bluetooth w e60 w radiu? :D Wie ktoś może :p?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 cze 2018, o 10:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 210
Jarando napisał(a):
Witam.
Orientuje się ktoś, jaka komenda odpowiada za zmianę wyświetlanej prędkości tempomatu na zegarach z mil na kilometry?
Zmiana jednostek w iDrive zmienia wszystko na km oprócz właśnie tej prędkości tempomatu, która nadal pokazywana jest w milach.
Samochód to anglik z 2008 roku z CCC.
Tempomat z funkcją hamowania, jeśli to ważne.




Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Przejrzał bym plik z danymi z licznika NCs'em

Młody90 napisał(a):
Na jakiej zasadzie działa przypisanie nowego klucza do E60?

O jakie przypisanie Ci chodzi ? Mówisz o imo ?

bloku92 napisał(a):
A jak uruchomić Bluetooth w e60 w radiu? :D Wie ktoś może :p?

O co dokładnie pytasz ? masz moduł mulf w bagażniku ? Opisz coś więcej


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 cze 2018, o 12:39 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 22:18
Posty: 109
Witam mam takie może głupie pytanie ale nie moge tego zatrybić a więc
e60 dołożyłem aux - zakodowane mam zmieniarke w schowku pasażera przed dołożeniem aux zmieniarka działała po dołożeniu aux zmieniarka nie działa natomiast działa ta pierwsza kieszeń pod panelem klimy odtwarza płyty aux jeszcze nie próbowałem po prostu nie mam kabelka do aux żeby coś podłączyć tak to ma działać?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 cze 2018, o 23:03 
Offline

Dołączył(a): 25 wrz 2017, o 01:45
Posty: 68
Jarando napisał(a):
Witam.
Orientuje się ktoś, jaka komenda odpowiada za zmianę wyświetlanej prędkości tempomatu na zegarach z mil na kilometry?
Zmiana jednostek w iDrive zmienia wszystko na km oprócz właśnie tej prędkości tempomatu, która nadal pokazywana jest w milach.
Samochód to anglik z 2008 roku z CCC.
Tempomat z funkcją hamowania, jeśli to ważne.




Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Co do tego to trzeba wgrać wsad z zegarów EU lub zmienić zegary nie zrobisz tego bez odpowiedniego programatora tak czy tak.
bsbs napisał(a):
Witam mam takie może głupie pytanie ale nie moge tego zatrybić a więc
e60 dołożyłem aux - zakodowane mam zmieniarke w schowku pasażera przed dołożeniem aux zmieniarka działała po dołożeniu aux zmieniarka nie działa natomiast działa ta pierwsza kieszeń pod panelem klimy odtwarza płyty aux jeszcze nie próbowałem po prostu nie mam kabelka do aux żeby coś podłączyć tak to ma działać?


miałem to samo na e90, po dodaniu VO przeleć całe auto pustym manem i powinno śmigać, wcześniej zrób kopię jak sobie kodowałeś jakieś ustawienia


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 cze 2018, o 23:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 210
Kuba napisał(a):
Jarando napisał(a):
Witam.
Orientuje się ktoś, jaka komenda odpowiada za zmianę wyświetlanej prędkości tempomatu na zegarach z mil na kilometry?
Zmiana jednostek w iDrive zmienia wszystko na km oprócz właśnie tej prędkości tempomatu, która nadal pokazywana jest w milach.
Samochód to anglik z 2008 roku z CCC.
Tempomat z funkcją hamowania, jeśli to ważne.




Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Co do tego to trzeba wgrać wsad z zegarów EU lub zmienić zegary nie zrobisz tego bez odpowiedniego programatora tak czy tak.
bsbs napisał(a):
Witam mam takie może głupie pytanie ale nie moge tego zatrybić a więc
e60 dołożyłem aux - zakodowane mam zmieniarke w schowku pasażera przed dołożeniem aux zmieniarka działała po dołożeniu aux zmieniarka nie działa natomiast działa ta pierwsza kieszeń pod panelem klimy odtwarza płyty aux jeszcze nie próbowałem po prostu nie mam kabelka do aux żeby coś podłączyć tak to ma działać?


miałem to samo na e90, po dodaniu VO przeleć całe auto pustym manem i powinno śmigać, wcześniej zrób kopię jak sobie kodowałeś jakieś ustawienia


Z zegarami nie za bardzo masz kolego racje, żaden wsad z eu... poprostu ncs, odczytanie tego co jest edycja i tyle.. ewentualnie zmiana regionu przez vo na np. DE

Co do dodania vo, to pamiętaj żeby zmienić je w modułach które je posiadają... albo kodować po prostu przez ten moduł w którym jest inne vo. To że coś przestało działać to sprawdził bym bardziej czy czegoś nie usunąłeś właśnie vo, bądź sprawdzić kodowanie gatewaya. Nie raz doposażałem E60 w AUX i nigdy nie musiałem wszystkich modułów przywracać do ustawień z vo bo po co ? nie we wszystkich modułach jest to istotna informacja


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2018, o 18:52 
Offline

Dołączył(a): 25 wrz 2017, o 01:45
Posty: 68
Cytuj:
Z zegarami nie za bardzo masz kolego racje, żaden wsad z eu... poprostu ncs, odczytanie tego co jest edycja i tyle.. ewentualnie zmiana regionu przez vo na np. DE


zmiana regionu itp itd nie wpływa na zmianę komunikatu o zadanej prędkości na tempomacie, przerobiłem to na wszelkie możliwe sposoby z pomocą zagranicznych for i tego nie idzie zmienić, mam stare zegary w bagażniku :) pokaż co zmienić to spróbuję.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL