Teraz jest 26 kwi 2018, o 02:33

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 kwi 2018, o 01:45 
Offline

Dołączył(a): 13 sty 2017, o 12:15
Posty: 13
Lokalizacja: Białystok
Witam
Czy mógłby ktoś opisać jak zmienić vin i przebieg auta w module LCM po jego wymianie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 kwi 2018, o 17:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3253
potrzebujesz PaSoft

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 kwi 2018, o 23:32 
Offline

Dołączył(a): 13 sty 2017, o 12:15
Posty: 13
Lokalizacja: Białystok
Dzięki


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL