Teraz jest 12 gru 2018, o 06:12

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Progman problem
PostNapisane: 23 sty 2014, o 01:11 
Offline

Dołączył(a): 23 sty 2014, o 01:01
Posty: 3
Witam mam problem bardzo prosze o pomoc . Posiadam progman zainstalowany jest na t30
Program sie uruchamia bez problem.
Wybieram nowa sesje
Pokazuje dostępna głowice naciskam dalej wybieram. Wersje pojazdu
Np. E60
Po zatwierdzeniu pojazdu wyskakuje próba połączenia z pojazdem ,która kończy sie negatywnie
Wyskakuje komunikat włącz zapłon
Patrzę w prawym górnym. Rogu napięcie terminal 30 14v na zielono. Czyli jest ok
Ale terminal 15 na brązowo napięcie 0.08v
Wiem. Ze. To nie problem napewno z autem bo podpinalem juz x5,e60 i jest to samo
Bardzo prosze o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sty 2014, o 14:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1497
Lokalizacja: Holandia
Robisz połączenie na prostowniku? :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sty 2014, o 16:14 
Offline

Dołączył(a): 23 sty 2014, o 01:01
Posty: 3
Nie podłączony do innego auta .
Wiem co chcesz powiedzieć :-)
Już to robiłem wcześniej
Jest problem z głowica albo z softem nie wiem jak mam sprawdzić połączenia


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sty 2014, o 16:18 
Offline

Dołączył(a): 23 sty 2014, o 01:01
Posty: 3
Zawsze korzystam z gt1
Ale chciałem wgrać nowego softa
Wiec podlaczylem opps i jak zawsze standardowo new nabrałem głowice ale właśnie ale....
Wciskam update !!!!! I właśnie tak mi się wydaje.. Ze tu problem


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL