Teraz jest 18 lis 2018, o 00:12

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 cze 2015, o 18:55 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 22:18
Posty: 109
Witam ale żebyś my sie dobrze zrozumieli np stary soft o nr 1234 a po aktualizacji nowy 5678 to który odczytam w inpa po aktualizacji


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 cze 2015, o 19:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
5678 :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 cze 2015, o 19:54 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 22:18
Posty: 109
No to super a jak sprawdzić czy została zdjeta redukcja mocy w e60 z belgii bo jakos fizycznie tego nie odczuwam to tylko 17koni po zdjeciu blokady


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 cze 2015, o 20:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
jesli ta redukcja była w sofcie,to po aktualizacji nie powinno jej już być...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 cze 2015, o 20:30 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 22:18
Posty: 109
No ale ten fachowiec nie aktualizował softu tylko mówił że zdjął redukcje mocy i zakodował komfortowe odpalanie tzn nie trzeba trzymąc kluczyka wystarczy raz przekręcic


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lis 2018, o 04:22 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2018, o 22:49
Posty: 31
Witam. Nurtuje mnie takie pytanie odnośnie DIS-a a mianowicie skąd on pobiera informacje o aktualizacji sterowników? Bo winkfp wiadomo z SPdaten a DIS?


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lis 2018, o 17:30 
Offline

Dołączył(a): 7 lis 2018, o 17:24
Posty: 13
Witam, podczas aktualizacji sterownika silnika dis , chyba coś poszło nie tak, auto nie reaguje na kluczyk, czyli uwalilem sterownik. Da radę to podnieś dis? Dodam że chwilę wcześniej aktualizowalem sterownik skrzyni i wszystko poszło ok. Napięcie było w pożądku.
Mógłby ktoś podpowiedzieć jak postawić sterownik?
Auto to e39 540automat 99r z vanosami.
Proszę o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lis 2018, o 17:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
spróbuj w inpie zrobić synchronizacje ews-dme

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lis 2018, o 20:59 
Offline

Dołączył(a): 7 lis 2018, o 17:24
Posty: 13
Nie chce się zrobić synchronizacja.
Jest błąd motor flasing., jakoś tak.
A dis jest w stanie postawić kompa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lis 2018, o 21:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
masz spisane numery?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL