Teraz jest 22 paź 2018, o 17:34

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 wrz 2018, o 21:47 
Offline

Dołączył(a): 16 wrz 2018, o 01:26
Posty: 6
Witam wgrałem sobie softa do DDE w sumie odświeżyłem bo ten sam mi znalazł najnowszy ale wgrałem :twisted:

chciałem zrobić reset ews w inpa ale wywala mi taki błąd

https://zapodaj.net/7d5c028910435.jpg.html

dodam auto łączy mi się w dziale body-->ews normalnie 0 błędów i z każdym modulem się łączy ale wchodząc w inpie w silnik potem activate i EWS klikam F1/F2 i ciągle ten błąd

zaś w disie jest takie coś:

https://zapodaj.net/b2b6062370e0c.jpg.html

i nie wiem czy 1 czy 2 wybrac mam? jeśli sterownik mam ten sam tylko zrobiony 'refresh''oprogramowania


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 wrz 2018, o 22:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 192
Auto nie odpala ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2018, o 10:55 
Offline

Dołączył(a): 10 paź 2017, o 18:00
Posty: 50
Lokalizacja: Białystok
Właśnie, jest z autem jakiś problem?
W DISie masz wyraźnie napisane co masz wybrać. W Twoim przypadku 2. Ja zawsze robiłem DISem i szło bez problemów. INPA nie dawała rady. WinKFP też ma opcję synchronizacji EWS, ale nigdy nie używałem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 wrz 2018, o 21:50 
Offline

Dołączył(a): 16 wrz 2018, o 01:26
Posty: 6
zrobione :) w disie opcja nr 2.W inpie nie szło :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL