Teraz jest 22 paź 2018, o 17:02

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 wrz 2018, o 21:23 
Offline

Dołączył(a): 1 cze 2013, o 21:21
Posty: 72
Lokalizacja: Legnica
Witam potrzebuje się dowiedzieć czy wymiana lcm 2 na lcm3 plus programowanie pomoże aby aktywować kierunki autostradowe czyli 3x po dotyk mignieciu manetką.
Mam możliwość dostać moduł lcm3 za flaszkę jeden jest z oprogramowaniem SW 4.2 a drugi 4.1.1 który brać i czy będzie to działać po zmianie i kodowaniu?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2018, o 21:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1463
Lokalizacja: Holandia
Witam ! Zapomnuj temat :lol: W LCM nie zadziała ta opcja :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2018, o 21:51 
Offline

Dołączył(a): 1 cze 2013, o 21:21
Posty: 72
Lokalizacja: Legnica
Dla czego skoro działa w lcm 3 z softem SW 4.0 i wyżej?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2018, o 22:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1463
Lokalizacja: Holandia
Pierwszy raz słyszę żeby w LCM komuś kierunki autostradowe działały.Może mało słyszałem :lol:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2018, o 11:58 
Offline

Dołączył(a): 1 cze 2013, o 21:21
Posty: 72
Lokalizacja: Legnica
No to kolego nie odzywaj się w tym wątku bo mało wiesz a idzie to zrobić tylko chce konkretnej odpowiedzi od kogoś kto to zrobił.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2018, o 12:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1463
Lokalizacja: Holandia
Odzywam się bo już sporo osób o to pytało i bardziej doświadczeni niż Ty i ja zawsze odpowiadali że to nie możliwe :lol:Ta opcja jest możliwa w nowszych e 46 ale tam nie ma LCM tylko LSZ.

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2018, o 19:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 192
Georgii wrzuć na luz, bo jeżeli Ty nie rozróżniasz ALSZ od LCM to świadczy o twojej niewiedzy. Lady5 ogarnia nie takie tematy :drunk:

LCM 4B nawet nie ogarnia kierunków autostradowych, jak i żaden LCM


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2018, o 20:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3275
Blacharzy napisał(a):
Georgii wrzuć na luz, bo jeżeli Ty nie rozróżniasz ALSZ od LCM to świadczy o twojej niewiedzy. Lady5 ogarnia nie takie tematy :drunk:

LCM 4B nawet nie ogarnia kierunków autostradowych, jak i żaden LCM



amen

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL