Teraz jest 20 sie 2018, o 14:02

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 cze 2014, o 22:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2013, o 20:53
Posty: 258
Lokalizacja: DZG
Ładny bezdasznik ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 cze 2014, o 22:46 
Offline

Dołączył(a): 3 paź 2013, o 14:03
Posty: 101
Lokalizacja: DOA/DW
7er w najlepszej z możliwych konfiguracji.
Znajomy posiada taką i jeździ nią codziennie.Przybija sobie rachunki za paliwo w pracy na tablicy w ramach żartu(jednorazowo 500PLN) *3=miesiąc.
Naprawia to co należy i cieszy się z jazdy.
Obniżenie można zasymulować nivem(trochę podkręcić) i siądzie tyłek.
Pozatym normalny alternator a nie jak w V8kach chłodzony cieczą i problemowy.

Z tym silnikiem nic się nie dzieje z takim zapasem mocy można się turlać do nieskonczoności.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 cze 2014, o 22:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 kwi 2014, o 19:43
Posty: 281
Dziki napisał(a):
7er w najlepszej z możliwych konfiguracji.
Znajomy posiada taką i jeździ nią codziennie.Przybija sobie rachunki za paliwo w pracy na tablicy w ramach żartu(jednorazowo 500PLN) *3=miesiąc.
Naprawia to co należy i cieszy się z jazdy.
Obniżenie można zasymulować nivem(trochę podkręcić) i siądzie tyłek.
Pozatym normalny alternator a nie jak w V8kach chłodzony cieczą i problemowy.

Z tym silnikiem nic się nie dzieje z takim zapasem mocy można się turlać do nieskonczoności.


Normalny alternator nie pociągnie instalacji 2 akumulatorowej. 110Ah i 55 albo 70 Ah nie pamiętam. Do tego trzeba kawał ALTERNATORA :lol:

Ja nie wiem co Wy macie z tym obniżaniem. Ona teraz ma czasami problemy, żeby nie obszorować. 1 garaż w którym ją miałem, miał taki spad przy wyjeździe, iż uważałem, że mogłaby być wyższa bo na zapałkę wyjeżdżałem. A teraz jakbym miał mieć "glebe" to podwozie miałbym jak po tarce. W PL obniżać auto to samobójstwo, no chyba, że ktoś jeździ gdzieś gdzie nie ma wzniesień, progów zwalniających, podjazdów itp. A wjedźcie obniżonym longem na lawete :shock: :? Nie wyobrażam sobie.

_________________
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 cze 2014, o 23:47 
Offline

Dołączył(a): 1 cze 2014, o 20:59
Posty: 26
Lokalizacja: Jarosław
Obniżać można ale auto z krótkim rozstawem osi a nie taką krasule :) może i fajniej wygląda ale jest zupełnie niepraktyczne.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 cze 2014, o 23:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 kwi 2014, o 19:43
Posty: 281
RONDELL540 napisał(a):
Obniżać można ale auto z krótkim rozstawem osi a nie taką krasule :) może i fajniej wygląda ale jest zupełnie niepraktyczne.


:drunk: Polać rozsądnemu.

_________________
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lip 2014, o 16:34 
Offline

Dołączył(a): 13 gru 2013, o 21:44
Posty: 46
Lokalizacja: koszalin/den bosch
fajny egzemplarz tylko na glebe przód i bedzie jeszcze lepiej.powodzenia z pochłaniaczem pieniedzy.pozdro


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sie 2014, o 17:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 kwi 2014, o 19:43
Posty: 281
Skończyłem doposażanie w opcję S603 :drunk:

Obrazek

Obrazek

_________________
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sie 2014, o 17:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
opisuj jak,wiesz,że jestem ciekawy... :lol:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sie 2014, o 18:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 kwi 2014, o 19:43
Posty: 281
dirty.73 napisał(a):
opisuj jak,wiesz,że jestem ciekawy... :lol:


W zasadzie to co nie działało, nie działa nadal :( A sam montaże tego nie jest trudny. Nie wiem co byś chciał wiedzieć z procesu instalacji :) Bardzo się musiałem nagimnastykować aby kabel pod dywanem puścić. Masakra :? Musiałem wtyczkę rozebrać do pinów i wtedy dopiero kabel dało się przeciągnąć.

_________________
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sie 2014, o 18:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3264
znaczy jak mówiłem,kodowanie ok,tylko kable.....

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL