Teraz jest 18 lis 2018, o 00:46

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lut 2014, o 14:06 
Offline

Dołączył(a): 2 lip 2013, o 13:29
Posty: 31
Lokalizacja: Wrocław
Cześć,

wystawiam na sprzedaż mojego laptopa marki HP nc6320 którego używałem do diagnostyki (Ci co byli i widzieli to wiedzą).

Specyfikacja:
- procesor: Core 2 Duo T7200 2 x 2.0Ghz,
- ram: 2 x 512 MB DDR2 667Mhz,
- grafika zintegrowana,
- dysk Hitachi 80GB SATA - 100% sprawny,
- drugi dysk - jako bonus dodaje dysk SAMSUNG 160 GB SATA z zainstalowanym i działającym pełnym pakietem INPA, DIS v44, DISv57 coding v44 pod port COM (RS232), na dysku jest tylko 70 GB do dyspozycji
- matryca 15'' SXGA o rozdzielczości 1400x1050 (matryca ma defekty w postaci odciśnięć jak na foto, jednej rysy 4 cm i jednego hmm "włosa" 1,5 cm - odbarwienia szczególnie widać na jasnym tle, ogólnie świeci bardzo dobrze),
- klawiatura PL/EN/US,
- nagrywarka DVD-RW,
- BT + WIFI,
- czytnik kart SD, MMC, MS
- ponadto komputer posiada 4xUSB 2.0, 1xVGA, 1xRS232, 1xRJ11, 1xRJ45 itp.
- bateria na wykończeniu, trzyma około 10 min. (można włączyć komputer, coś zdiagnozować i wyłączyć)
- zasilacz Compaq 65W z naprawianym odcinkiem kabla 100% działający,
- na spodzie licencja na Windows Vista Business oem HP

Co tutaj dużo pisać, ogólnie laptop sprawny, do tego do czego go używałem się nadaje idealnie a i film można na nim obejrzeć bez problemu w dobrej rozdzielczości.

Cena 380 PLN

Zdjęcia:

http://www.fotosik.pl/u/efendi71/album/1555387


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2014, o 14:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
brać ludziska,sprzęt dobry.........bo ja zabiore... ;) hmmmm,efendi ugryziesz coś z ceny? :twisted:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2014, o 14:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 paź 2013, o 22:17
Posty: 949
Lokalizacja: DOA
od siebie dodam ze w cenie laptopa będzie można zregenerować baterie i siedzieć z inpa w aucie cały boży dzień :D

_________________
e39 M52B25


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2014, o 14:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 wrz 2013, o 20:04
Posty: 604
Lokalizacja: Polska Łódź, Holandia Opperdoes
jak będzie aktualne do marca to wtedy ko zakupię


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2014, o 14:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
mówię poważnie,troche lapków w garażu przerobiłem,hapek jest idealny,no i port rs...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2014, o 15:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 wrz 2013, o 20:04
Posty: 604
Lokalizacja: Polska Łódź, Holandia Opperdoes
Już tyle kasy w tym miesiącu włożyłem że moja by mnie zabiła jak by usłyszała że coś kupuje znowu
w marcu mam wypłatę więc jak dalej będzie do sprzedania do go kupię.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2014, o 15:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1477
Lokalizacja: Holandia
Krzysiekjanicki napisał(a):
Już tyle kasy w tym miesiącu włożyłem że moja by mnie zabiła jak by usłyszała że coś kupuje znowu
w marcu mam wypłatę więc jak dalej będzie do sprzedania do go kupię.

Nie całe 100 euro :shock: bierz bez namysłu,a starej coś tam wymyślisz.W dodatku wszystko zainstalowane.Nawet jakby baterię nowa dokupić to i tak tanio. :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2014, o 15:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 wrz 2013, o 20:04
Posty: 604
Lokalizacja: Polska Łódź, Holandia Opperdoes
też mam APK mam nadzieje że nie dowali się do niedziałającego asc Leady5
wiem że nie całe 100e to nic dla nas.A moja jak usłyszy że apk nie zrobione a kupiłem lapka do będę szukał nowej chaty.Jak dowali się na apk do asc do będę musiał oddać na serwis BMW i to będzie mnie kosztowało dużo więcej.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2014, o 15:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 wrz 2013, o 20:04
Posty: 604
Lokalizacja: Polska Łódź, Holandia Opperdoes
jak nie apk do już bym go wziął a starej bym coś ściemnił


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2014, o 18:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2013, o 23:37
Posty: 1477
Lokalizacja: Holandia
Krzysiekjanicki napisał(a):
jak nie apk do już bym go wziął a starej bym coś ściemnił

Jak Ci ABS nie świeci to nie powinien się doczepić,ale ja bym dla pewności wymontował żarówkę na ten czas.Jak sam zapewne wiesz tutaj do wszystkiego potrafią się doczepić. :drunk:

_________________
dziadkowozy.com to mój drugi dom


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL