Teraz jest 21 lis 2018, o 14:40

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 gru 2013, o 19:04 
Offline

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 20:39
Posty: 870
2 DIN do E60 ? jak to wsadzisz żeby jakoś wyglądało i komponowało się z deską ? 8-)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2013, o 08:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 gru 2013, o 13:41
Posty: 98
Lokalizacja: Ostrów Wlkp.
Marcin, przesiadłeś się do E60? Umknęło mi coś?

_________________
'BLACK LIME'

http://dziadkowozy.com/viewtopic.php?f=32&t=513


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2013, o 10:49 
Offline

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 20:39
Posty: 870
Czechu napisał(a):
Marcin, przesiadłeś się do E60? Umknęło mi coś?


Nie dalej E39 na tapecie .... ale temat ogólnie DVB-T ciekawy bo sporo furek ma z tym problem w tej chwili :drunk:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2013, o 11:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
http://allegro.pl/tuner-dvb-t-dla-syste ... 93247.html


;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2013, o 11:50 
Offline

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 20:39
Posty: 870
Dirty widziałem takie patenty ... ale ta 2ka z przodu to przegięcie pały jak za możliwość oglądania TV na takim małym telewizorku :drunk:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2013, o 14:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 paź 2013, o 22:17
Posty: 949
Lokalizacja: DOA
Jak widzę ile chcą za takie tunery to chyba rozpocznę produkcje, bo koszty śmieszne a finalnie ładną kasę można zgarnąć :lol:

_________________
e39 M52B25


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 gru 2013, o 10:51 
Offline

Dołączył(a): 29 maja 2013, o 21:58
Posty: 35
Dwojka z przodu , bo wszystko juz po swiatlowodzie leci male pole manewru , zreszta zobacz dedykowane kombajny do naszych furek ,z dvb-t blutem importowane z usa z chinskim rodowodem trojka z przodu :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 gru 2013, o 10:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
ja sie Jarek nad takim czymś zastanawiam,wiem,że chinol,ale prawie ori ;)
http://allegro.pl/multikombajn-gps-tv-u ... 27016.html

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 gru 2013, o 00:52 
Offline

Dołączył(a): 29 maja 2013, o 00:06
Posty: 123
Lokalizacja: DOA
Moze i chinol ale ''pociagnie'' wszystko :-) szkoda ze cena tak odstrasza :-)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 gru 2013, o 01:57 
Offline

Dołączył(a): 29 maja 2013, o 21:58
Posty: 35
Tak Kaziu kumpel moj to wrzucil do x5 mloci wszystko , ma wejscie orginalnie pod kamere cofania, monatz jest banalny :)... kamerki


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL