Teraz jest 21 lis 2018, o 00:42

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Tapatalk
PostNapisane: 11 wrz 2013, o 10:16 
Offline
Administrator

Dołączył(a): 27 maja 2013, o 23:45
Posty: 7
Moglibyście sprawdzić czy działa Wam forum przez Tapatalk

Z góry dzięki za info czy chodzi a jeśli są jakieś błędy to wpisujcie do tego tematu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Tapatalk
PostNapisane: 11 wrz 2013, o 11:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 cze 2013, o 21:28
Posty: 671
Lokalizacja: Będzin
Admin napisał(a):
Moglibyście sprawdzić czy działa Wam forum przez Tapatalk

Z góry dzięki za info czy chodzi a jeśli są jakieś błędy to wpisujcie do tego tematu.


u mnie nie dziala. Nie może znaleźć forum.

_________________
E39 525i M52TU


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Tapatalk
PostNapisane: 11 wrz 2013, o 11:49 
Offline
Administrator

Dołączył(a): 27 maja 2013, o 23:45
Posty: 7
Ok muszę to jeszcze sprawdzić , ale powinno już działać :ugeek:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Tapatalk
PostNapisane: 11 wrz 2013, o 12:05 
Offline
Administrator

Dołączył(a): 27 maja 2013, o 23:45
Posty: 7
Ok powinno działać , był błąd w kluczu.

Jak coś to sprawdźcie czy chodzi :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Tapatalk
PostNapisane: 11 wrz 2013, o 12:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 cze 2013, o 21:28
Posty: 671
Lokalizacja: Będzin
Admin napisał(a):
Ok powinno działać , był błąd w kluczu.

Jak coś to sprawdźcie czy chodzi :mrgreen:


dalej nic.

_________________
E39 525i M52TU


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 wrz 2013, o 13:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 cze 2013, o 18:22
Posty: 138
Rabotajet :grin::lol:

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Tapatalk
PostNapisane: 11 wrz 2013, o 13:35 
Offline
Administrator

Dołączył(a): 27 maja 2013, o 23:45
Posty: 7
Powinno już normalnie śmigać , cache zresetowałem , klucz jest poprawny , spróbujcie ewentualnie się wylogować i zalogować jeszcze raz.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Tapatalk
PostNapisane: 11 wrz 2013, o 15:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 cze 2013, o 21:28
Posty: 671
Lokalizacja: Będzin
Admin napisał(a):
Powinno już normalnie śmigać , cache zresetowałem , klucz jest poprawny , spróbujcie ewentualnie się wylogować i zalogować jeszcze raz.


Niby działa u mnie ale nie moge się zalogowac na konto. Może to wina Tapatalka.

_________________
E39 525i M52TU


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Tapatalk
PostNapisane: 11 wrz 2013, o 16:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 cze 2013, o 21:28
Posty: 671
Lokalizacja: Będzin
Działa

Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 4

_________________
E39 525i M52TU


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Tapatalk
PostNapisane: 11 wrz 2013, o 16:58 
Offline

Dołączył(a): 7 wrz 2013, o 20:53
Posty: 16
działa


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL