Teraz jest 19 maja 2019, o 13:33

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 lis 2018, o 15:39 
Offline

Dołączył(a): 2 sie 2017, o 21:24
Posty: 7
Witam.

Film słabej jakości, ale chodzi tutaj o oddanie dźwięku.
Dzieje się tak podczas lekkiego/mocnego skrętu TYLKO w prawą stronę. Np ostro skręcone koła podczas wyjazdu w wolne miejsce parkingowe. / Przy toczeniu się na luzie i wjeździe do garażu.
Wymieniona pompa wspomagania
3x na szarpakach -. nic nie wyszło
Smarowany magiel pod harmonijka
Płukany układ 5l płynem
Wymienione klocki, tarcze
Łączniki stabilizatora
Łożysko raczej odpada, bo miałem do wymiany lewy przód, wymieniłem piastę. Wyło na starej i nowej.
Poduszki amortyzatora ok
Nic nie strzela/nie puka/magiel suchy.

https://streamable.com/dvteo
https://streamable.com/z1x3x

Zima idzie, muszę to zrobić. Nie chce wymieniać kilku rzeczy w myśl zasady "a może to".
Wiem że nikt nie jest wróżka, ale może gdzieś kiedyś spotkał się z czymś podobnym i byłby w stanie mi coś doradzić? Np sprawdzić jakoś sworznie? odmę, nie wiem. Naoliwić coś w celu diagnozy?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL