Teraz jest 21 lis 2018, o 00:27

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 maja 2018, o 22:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2017, o 12:31
Posty: 146
Lokalizacja: Białystok
Witam. Pacjent E 39 2.3i. Problem pojawił sie u kolegi zapaliła sie kontrolka check i wyskoczył napis motornotprogram i oczywiście przeszła bunia w tryb awaryjny Max prędkość 80 km i brak mocy. Teraz takie pytanie może ktoś miał podobnie i wie czego szukać?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 maja 2018, o 22:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2013, o 21:26
Posty: 3290
asc świeci?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 maja 2018, o 23:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2017, o 12:31
Posty: 146
Lokalizacja: Białystok
Nie tylko check


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 maja 2018, o 17:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2015, o 22:42
Posty: 201
Bez diagnostyki to jak wróżenie z fusów :drunk:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 maja 2018, o 18:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2017, o 12:31
Posty: 146
Lokalizacja: Białystok
Dokładnie tylko czekam na adapter 20 pinowy bo bez tego nic nie sprawdzę. A miałem nadzieje ze ktoś już coś takiego przerabiał i podpowie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 maja 2018, o 09:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2017, o 12:31
Posty: 146
Lokalizacja: Białystok
Dirty.73 masz racje asc też świeci


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 maja 2018, o 12:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2017, o 12:31
Posty: 146
Lokalizacja: Białystok
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 maja 2018, o 12:59 
Offline

Dołączył(a): 10 paź 2017, o 18:00
Posty: 51
Lokalizacja: Białystok
Przeczyść wtyczkę od przepustnicy i sprawdź wiązkę. Jak nie pomoże to wymiana przepustnicy. Po zgaszeniu i odpaleniu cały czas tryb awaryjny?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 maja 2018, o 14:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2017, o 12:31
Posty: 146
Lokalizacja: Białystok
nie, bywa ze po odpaleniu jest dobrze i dopiero w trakcie jazdy wyskakuje tryb awaryjny.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 maja 2018, o 23:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2017, o 12:31
Posty: 146
Lokalizacja: Białystok
Temat zamknięty już wszystko działa :drunk:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL